• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Kde moze byt zasuvka v blizkosti drezu?

Started by Bavorák, 19.08.2009, 13:48

previous topic - next topic

Kamil Novák

Quote from: martin71 on 21.08.2009, 15:19

Desku máme ve výšce 92cm. Pri 2m výšky by pro mě mohla být i výš, ale to už bych doma musel vařit jenom já.  :)

Takže přeci jen ten basket....
Nám, s necelými 180, stačí těch obvyklých 85...  :)
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Radek Kroutil

Teda linku máme 85cm, ale dřez jsme dali do 105cm... A i když ještě nebyla myčka (myli jsme v něm dva roky) tak i manželka při svých 165cm si nemohla vynachválit. Žádné ohybání, hezky vzpřímeně...
Rev.tech. E2/A, elektroinstalace, hromosvody, práce pomocí horolezecké techniky, pravidelné kontroly Přenosných hasících přístrojů dle MV ČR č.246/2001Sb.
tel: 603234575
Email: elkr@elkr.cz
www.elkr.cz

Bavorák

TO Bavorák : ačkoli nechápu, k čemu může být zásuvka v bezprostřední blízkosti dřezu dobrá, nebude to sice úplně košer, ale když jí tam nutně potřebujete....

no mne 20 cm od drezu konci stena a zacina okno nad pracovnou doskou a tak to inde nejde dat ....

Kamil Novák

Quote from: Radek Kroutil on 21.08.2009, 18:00
Teda linku máme 85cm, ale dřez jsme dali do 105cm... A i když ještě nebyla myčka (myli jsme v něm dva roky) tak i manželka při svých 165cm si nemohla vynachválit. Žádné ohybání, hezky vzpřímeně...

1) kdyby jste přímo nad zvýšeným dřezem neměli výklenek pro střešní okno, tak by to asi taková pohoda nebyla

2) píšete :
Quote(myli jsme v něm dva roky)
... Rozumím tomu dobře tak, že i Vy jste přiložil ruku k dílu, tedy přímo do škopku ?  ??
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Petr Doležal

Přátelé, pro odlehčení tématu.
Ženáč neříká, že myje nádobí, nýbrž, že tráví své volné chvíle u vody.  ;D
Na zdraví a abychom byli lidmi
to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení

Radek Kroutil

Quote from: Petr Doležal on 21.08.2009, 21:14
Přátelé, pro odlehčení tématu.
Ženáč neříká, že myje nádobí, nýbrž, že tráví své volné chvíle u vody.  ;D

(jednicka)
Rev.tech. E2/A, elektroinstalace, hromosvody, práce pomocí horolezecké techniky, pravidelné kontroly Přenosných hasících přístrojů dle MV ČR č.246/2001Sb.
tel: 603234575
Email: elkr@elkr.cz
www.elkr.cz

Vladimír Radimák

Tak to já tam trávím každý den... :'(