• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 13:30

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Proč vlastně existuje TIČR?

Started by Miroslav Minařík, 26.06.2010, 08:07

previous topic - next topic

Jirka Š. Svejkovský

Pane Dobiáši. Dokazovat svoje tvrzení odkazem na vlastní tvrzení je pro mě naprosto nepřijatelné.

Stát na tahu není. Alespoň vůči vám. Vyvíjet dál se to snad bude, i když si nedělám iluze, v současnosti se řeší jiné problémy, než VTZ.
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Štefan Beláň

Quote from: Dobiáš Miroslav on 17.08.2010, 12:30
No to jsem se tedy pobavil. Je zcela jasně patrná neudržitelnost profese revizního technika.....

Druhé měření, které máme provést je měření impedance smyčky.

-zde tedy musíme nejdříve zajistit úplné rozpojení pospojování, protože by se  ochranný obvod PE, případně PEN uzavíral přes společné spoje a měření by bylo neobjektivní
  -poté je nutné zařízení opět propojit

TO: Dobiáš

Teď jsem se tedy zase pobavil já.  ;D
Rozpojení pospojování při měření impedance je ten největší blábol, jaký jste napsal.  (doh)
Je vidět, že o revizích a s revizní činnosti nemáte naprosto žádné praktické zkušenosti, ale ani teoretické znalosti. ::)
Chránič chrání - jistič jistí.

Dobiáš Miroslav

20.08.2010, 09:33 #56 Last Edit: 18.10.2010, 00:02 by Jaroslav Borovec
Pane Beláň, až přijdete k zařízení, kde je provedeno pospojování, zkuste odpojit vodič PE na spotřebiči, a zjistěte měřením, že je spotřebič nechráněný. Napište, jak jste dopadl. Zkusíme se pobavit společně.