• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 22:02

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Jak se chová vaše tělo při zásahu elektrickým proudem?

Started by Michal Kříž, 09.12.2010, 08:02

previous topic - next topic

Kamil Novák

Quote from: Jan Alin on 12.12.2010, 21:56
O tom jsem jen slyšel ale neviděl jsem to, byl to Rakušan. Pokud by byl zájem, mohu VHS přehrát na DVD.

Mám dojem, že se mělo jednat o Švýcara, ale to je jedno.

Ohledně převedení na DVD a publikování je malý problém. Budu k tomu muset získat souhlas člověka, který mi nahrávku před mnoha lety poskytl.
Dostal jsem ji s tím, že ji mohu používat při školeních elektrikářů, ale o nějakém masovém zveřejnění se nemluvilo.  :-\
V té době byl totiž Internet v Československu dost cizí slovo.  ;)
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Peter Svatý

No naposledy som dostal "šupu" cez cievku stykača. Hľadal som nieakú poruchu. Prešlo to cez ruky a hlavu opretú o rám skriňového rozvádzača. Počul som ako mi zuby zacvakali. Po tom som si musel chvíľu sadnúť, ale našťastie sa to obišlo bez následkov (teda podľa mojích pozorovaní - iba manželka občas máva iný názor  ;D).
A to si myslím že som opatrný dosť. Ako vidno opatrnosti nie je nikdy nazvyš.
Horšie ale dopadol tento: http://www.drsnysvet.cz/indicky-elektrikar/
(zle) Neviem kde som to videl - možno aj tu.

Jan Alin

Quote from: Kamil Novák on 12.12.2010, 22:24
Ohledně převedení na DVD a publikování je malý problém. Budu k tomu muset získat souhlas člověka, který mi nahrávku před mnoha lety poskytl.

Nemyslel jsem zrovna publikovat, jen mám tu možnost to nahrát z VHS na DVD dokud nekejchne video nebo TV karta v PC. Dělal jsem takhle dětem pohádky, žádná profi práce ale je to koukatelné. Až to přestane fungovat tak už nic opravovat nebudu, nějak mě to přestalo bavit, aspoň budu mít víc času na nějaký sport. Nebýt děcek tak už jsem zrušil i TV doma ale možná je to jen předvánoční stres ze kterého se v lednu dostanu.  :D