• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 13:27

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Chcete být elektrikářem za tři hodiny?

Started by Robert Vozka, 07.01.2011, 10:05

previous topic - next topic

Jirka Š. Svejkovský

Quote from: Richard Pech on 20.06.2017, 14:39
Mělo mne už v roce 2011 trknout to, že školení bylo u Turnova a zkoušky na TIČR v Ústí, místo v bližším a dopravně dostupnějším Liberci..

Ale v Liberci máte ty pobočku TIČR, proč jste se nepřihlásil tam?

Jestli jste prošvihl přezkoušení po pěti letech, pak jste ale musel na přezkoušení kompletní, jako byste byl začátečník (o jeden nebo dva testy víc + více peněz).

Školení před přezkoušením není povinnost.
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Richard Pech

Neprošvihnul jsem to, asi o dva-tři dny.. První zkoušky jsem dělal v Ústí, takže jsem automaticky šel zase tam.. Dobří holubi se přece vracejí :D
Revizní technik E2A, specializující se na požárně bezpečnostní zařízení..

Richard Pech

Quote from: Richard Pech on 20.06.2017, 14:39
Pravdou ovšem je, že pan Pelant spolupracuje s novým starostou ze Všeně, ing. Radimem Janečkem..

Jak jsem právě zjistil, tak pan  Pelant nespolupracuje s panem Janečkem, zřejmě za pana Pelanta s Ing. Janečkem spolupracuje jen páně Pelantův nascannovaný podpis..

Proč tu nikde nevidím zvracejícího smajlíka? Prosím doplnit..
Revizní technik E2A, specializující se na požárně bezpečnostní zařízení..

Lukas55555

Pravdou je že k "vyhláškam" sa dostávajú ľudia ktorí by nemali. Takisto na testy sú poväčšinou diktované otázky aj s odpoveďami.
Je to už nejaký ten rok čo na Slovensku platí novelizácia vyhlášky 508/2009 podľa ktorej možno osvedčenie par 21(obdoba 5 v cr) získať i kuchárovi ktorý absolvuje aktualizačnú prípravu. Za 5 rokov môže ist robiť revízneho technika.

Jan Franěk

Můžete být prosím konkrétnější?
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585