• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 22:05

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Čo spravíte, keď sa bude blížiť veľká geomagnetická búrka?

Started by Martin H., 09.03.2012, 14:35

previous topic - next topic

Milan Hudec

Quote from: Zdenek Hejčl on 11.03.2012, 20:01
Ale kdyby tam bylo tréningové soustředění otužilých žen......  (jupi)

Jo, a bude je v té studené vodě nahánět banda lízlých elektrikářů, sakra já se na to těšim. :)

Jan Alin

Quote from: Milan Hudec on 11.03.2012, 20:05
Jo, a bude je v té studené vodě nahánět banda lízlých elektrikářů, sakra já se na to těšim. :)

Tak já bych na ně čekal na břehu s teplou měkoučkou dekou až vylezou.  ;)

Zdenek Hejčl

No v květnu se otevírá sezona vodáků a je tam splav, asi o koupání vodaček nepřijdem.  ;)
Elektromontér EZ-M, O-E2/A. Východní Čechy
Výroba, montáž a servis vah. EU

Martin Novák

Quote from: Milan Hudec on 11.03.2012, 20:05

Nechcete pozvat Kolesu?? Ten ma veliky zajem o plovouci zeny...  ;D (dance)

Milan Hudec

Quote from: Martin Novák on 11.03.2012, 20:32
Nechcete pozvat Kolesu? Ten ma veliky zajem o plovouci zeny...  ;D (dance)

Ne, ne se svými znalostmi v tomto oboru bych mu při vší skromnosti nestačil nejen já, nýbrž asi i ostatní zde přítomní.

Ale v zásadě, živočišně vzato, je pro chlapa mnohem normálnější koukat na ženský než na hromosvody, elektromobily, rozvaděče......., takže onen kolega zdá se být v pořádku.

Jiří Schwarz

Quote from: Milan Hudec on 11.03.2012, 19:11
Vše toto nám Kácov může nabídnout, záleží pouze na nás, jako určitý bonus či přidaná hodnota může být pozorování koupajících se žen pod místním splavem, a to bez potřeby jakéhokoli přesunu, vše se dá zvládnout od toho půllitru.

Nalákáš tam Michala K. a jestli se tam žádná kráska nebude koupat, mohl by se zlobit...
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Martin H.

Dnes je malá skúška. O pár hodín zasiahne búrka stupňa 2 (na stupnici 1 až 5) Kanadu a severnú Európu. Výpadky GPS sú vraj možné.