• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Co vše je potřeba při rekonstrukci elektroinstalace u rodinného domu ?

Started by Airm, 19.06.2012, 21:23

previous topic - next topic

Pavel Horský

Quote from: Grigorij Klimeš on 20.06.2012, 18:32
Lukáš Rotrekl a Pavel Horský

Jedná se o RD v Hlinka-Rylovka 58 napište jestli pracujete v této lokalitě a já bych vás popřípadě kontaktoval na e-mail.

Podbořany - Hlinka..................370 km = do toho nejdu.
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Lukáš Rotrekl

Hmm, krásnej kout země. Už jsem toho ve Vašich končinách dost dělal pro jednu projekční kancelář z Krnova (fara Liptáň, bourárna zvěřiny v Bohušově, kabiny u Hřiště v Rusíně, hromosvody na bytovkách v Jinřichově), ale pokud se jednalo obhlídky, vždy to bylo aspoň dvě tři akce dohromady. Bohužel spolupráce postupně vyšuměla do ztracena, z části tím, že je méně práce (mají ještě nějakého proj. elektro) v místě a částečně i tím že začali tlačit ceny šíleně dolů a přitom mě čím dál víc zkracovali termíny a pak tak nějak jsem skončil s barterovým systémem, přes který jsem se k nim dostal...

Ale pokud by jste věděl o termínu, kdy budou na "Osoblažce" jezdit parní mašinky, tak bych se nechal možná ukecat na výlet s dětma.  :) Mám to cca 200km...
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.

Airm

Quote from: Lukáš Rotrekl on 20.06.2012, 18:58
Hmm, krásnej kout země. Už jsem toho ve Vašich končinách dost dělal pro jednu projekční kancelář z Krnova (fara Liptáň, bourárna zvěřiny v Bohušově, kabiny u Hřiště v Rusíně, hromosvody na bytovkách v Jinřichově), ale pokud se jednalo obhlídky, vždy to bylo aspoň dvě tři akce dohromady. Bohužel spolupráce postupně vyšuměla do ztracena, z části tím, že je méně práce (mají ještě nějakého proj. elektro) v místě a částečně i tím že začali tlačit ceny šíleně dolů a přitom mě čím dál víc zkracovali termíny a pak tak nějak jsem skončil s barterovým systémem, přes který jsem se k nim dostal...

Ale pokud by jste věděl o termínu, kdy budou na "Osoblažce" jezdit parní mašinky, tak bych se nechal možná ukecat na výlet s dětma.  :) Mám to cca 200km...

Zkuste se kouknout na http://www.osoblazsko.com/novinky.html a jestli pojedete na výlet s dětmi tak dejte vědět na e-mail  McAirm@gmail.com

Jan Alin

Taky jsem daleko ale překvapilo mě že na té adrese funguje Street View. Jestli to funguje dobře, tak máte od pohledu zvenku docela dost práce.  :)

Airm

Quote from: Jan Alin on 20.06.2012, 20:04
Taky jsem daleko ale překvapilo mě že na té adrese funguje Street View. Jestli to funguje dobře, tak máte od pohledu zvenku docela dost práce.  :)

Tak určitě ale když ten dům byl zanedbaný přes 15 let tam nikdo nebydlel. Nepotřebuji opravit všechno hned ... bohatě stačí aby se tam dalo fungovat a všechny možné opravy dělat podle finanční situace ;-)

Petr Doležal

Quote from: Jan Alin on 20.06.2012, 12:14
Novináři v dnešním podání jsou paraziti ochotní napsat cokoli jen aby se vydělalo, pravdu a objektivní informace u nich člověk hledat nesmí.

Co všechno psáno v novinách
jen opatrně bermež,
tu tvrdil jeden novinář,
že není rým na slovo fermež
Na zdraví a abychom byli lidmi
to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení