• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Máte tip na indukční desku pro 1f obvod s jištěním 20A?

Started by outlier, 09.03.2013, 12:32

previous topic - next topic

Outlier

Ty dvě desky se zřejmě liší jen rámečkem, jinak to bude to samé. Mora mi nepřijde ani nijak zvlášť levná, spíš jde o to, že tam věřím, že ví, že český zákazník potřebuje "něco do paneláku".

Lukáš Malík

No, máte pravdu, není levná...za těch 6 litrů a něco je úplně ta nejlevnější.

"že tam věřím, že ví, že český zákazník potřebuje "něco do paneláku""
..tomu sám nevěříte přece  :D

No za sebe MORU už ne, pokud někdo chce, ať koupí, namontuju a připojím, ale již ji nedoporučím.
Tož tak.
Domovní a bytové elektroinstalace.
Opravy, údržba, návrhy a rekonstrukce.
Realizace datových sítí, rozvodů TV a DT.

Outlier

Já nevím, jestli je tohle přesně ten typ, s kterým máš zkušenosti, měl by to být poměrně nedávný model. Předtím měli tuhle http://www.onlineshop.cz/velke-elektrospotrebice/vestavne-elektrospotrebice/varne-desky/indukcni/varna-deska-indukce-mora-mit-606-fx-37640P.html , u které je stejný obrázek. Někde jsem viděl diskuzi, že ty starší Mory měly problémy s rozpoznáváním hrnce.

Jinak to pod 7 tisíc levná je, ale ty kolem 9 tis., to je dneska běžná cena. Je plno desek kolem 7500 - Electrolux, Amica, Baumatic atd.

František Šohajda

Quote from: Outlier on 27.03.2013, 17:12
Já nevím, jestli je tohle přesně ten typ, s kterým máš zkušenosti, měl by to být poměrně nedávný model. Předtím měli tuhle http://www.onlineshop.cz/velke-elektrospotrebice/vestavne-elektrospotrebice/varne-desky/indukcni/varna-deska-indukce-mora-mit-606-fx-37640P.html , u které je stejný obrázek. Někde jsem viděl diskuzi, že ty starší Mory měly problémy s rozpoznáváním hrnce.

Jinak to pod 7 tisíc levná je, ale ty kolem 9 tis., to je dneska běžná cena. Je plno desek kolem 7500 - Electrolux, Amica, Baumatic atd.

Ono prakticky jde cena elektroniky (i desek)  hodně dolů!!
Neříkám v jaké kvalitě ale jde!!
RT -EZ   - elektroinstalace domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...

Lukáš Malík

Kvalita...a o ní to bohužel je všechno  :'(
Domovní a bytové elektroinstalace.
Opravy, údržba, návrhy a rekonstrukce.
Realizace datových sítí, rozvodů TV a DT.

Outlier

Ono je problém, že když člověk na 1f stejně nemůže využít všechny ty boostery, tak se mu do toho nechce zas tolik investovat. Myslel jsem něco tak do 10 tis.

Zas je fakt, že když po dvou letech odejde, tak si k nové indukční desce bude třeba koupit i novu pracovní, protože vám to tam nebude pasovat.