• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 15:08

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Nejde mi zásuvka, můžeš přijet?

Started by Jakub Drbohlav, 27.03.2013, 15:54

previous topic - next topic

František Šohajda

28.03.2013, 06:11 #18 Last Edit: 28.03.2013, 06:21 by František Šohajda
QuoteKdyž jsem na TIČRu vznesl připomínku, že ta a ta konkrétní paní na tom a tom konkrétním stavebním úřadě kolauduje bez projektové dokumentace a stavebníkům tvrdí, že to není potřeba  a je to zbytečné, tak se tvářili, jak je to nezajímá a jak je to obtěžuje.

;D ;D ;D ;D ;D

Kolega je veliký šprýmař ! ;D ;D
Už jsem slyšel na růných školeních od pracovníků TIČR, že projekt na RD není potřeba ....Jen jaký-si nákres zapojení rozvaděče s popisem jistících prvků.....nic víc.... :-\
RT -EZ   - elektroinstalace domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...

Pavel Horský

Quote from: František Šohajda on 28.03.2013, 06:11
;D ;D ;D ;D ;D

Kolega je veliký šprýmař ! ;D ;D
Už jsem slyšel na růných školeních od pracovníků TIČR, že projekt na RD není potřeba ....Jen jaký-si nákres zapojení rozvaděče s popisem jistících prvků.....nic víc.... :-\

Ano, to mohu potvrdit. I když mám pocit, že se nejednalo o rodinné domky ale o byty.
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Vašek10A

28.03.2013, 09:19 #20 Last Edit: 21.04.2013, 09:24 by Miroslav Minařík
Quote from: David Hruda on 27.03.2013, 22:26
Já netvrdím, že tam není, ale už jsem nemálo baterií pro domácí použití namontoval, a v žádné zpětná klapka nebyla (snad jen u pračkových ventilů, tam si nejsem jist). Nevím, jak bych třeba na chalupě vypouštěl vodu na zimu, kdyby tam takové klapky byly.

Opět platí: nechte odborníkovi,teda zde panu instalatérovi. Mj., jste doopravdy hooodně mimo funkci těch ventilů. Je to s prominutím, jako by ten instalater dělal elektriku.( Sedí vedle mne a hlídá, zda napíšu, co řekl >:( ) Neberte prosím ve zlém, ale tak to chodí... :)