• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 15:12

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Požaduje po vás ČEZ samostatné jištění pro každý přijímač HDO?

Started by Lubomír Jindra, 03.07.2013, 16:49

previous topic - next topic

Lubomír Jindra

Quote from: Miroš Jan on 08.07.2013, 22:36
Povoleno jak?
Já osobně, pokud si zákazník ČEZu, o něco žádá, a nemá písemné vyjádření ČEZu,(souhlasné stanovisko), tak se ani nijak nesnažím.
V případě, že má zákazník v ruce souhlasné stanovisko od ČEZu, tak jsem nikdy neměl žádný problém. ;)

Měl písemně souhlasné stanovisko s žádostí o změnu, které mu přišlo poštou několik týdnů po podání žádosti a přesto operátorka nechtěla povolit rozplombování, dokud nebude mít od zákazníka také žádost o novou smlouvu která se vždy potvrzuje až když je vše hotovo a připraveno.
Žádné argumenty že to dělám roky a nikdy nebyl takový postup neuspěly.

Nevím, možná operátorky do telefonu nikdy nechtějí přiznat chybu, protože za ní mají nějaké finanční postihy. Možná je to podobné jako když dříve přijel autobus o hodinu později a ČSAD zpožděnky nevydalo, protože oficiálně prostě přijel včas  :)
Revize, instalace a opravy elektrických zařízení
Liberecký kraj
www.elektroinstalace-jablonec.cz
jindra@elektri.cz

Kamil Novák

Chlapi (původně jsem napsal "pánové", ale ten bláznivý robot to přepsal na "lidé"), možná si vše zbytečně komplikujete.
Je třeba si ujasnit, že žádná Stanoviska již ČEZ drahnou dobu nevydává. Dnes jsou pouze návrhy smluv s platností 30 dnů nebo již uzavřené smlouvy.
S mařenkami v call centru se nemá smysl vybavovat. Takže já to praktikuji tak, že když má zákazník požehnání (Smlouva nebo návrh smlouvy), v klidu utrhnu plomby a udělám co je zapotřebí (revize + potvrzení) .
Následně odešlu fax (abych měl doklad o kontaktu s ČEZem), že jsem ty plomby odstranil a proč. Někdy mi přijde souhlasný e-mail, někdy i zavolají v tom smyslu, že mi povolují vstup do neměřené části. Ale to už je dávno vše hotovo, tudíž tato jejich reakce vyvolá jen shovívavý úsměv.
Zákazník si dojde na přepážku a následně je mu osazen elektroměr. A všichni jsou  (beach)
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Lubomír Jindra

jj po té třínávštěvovém martýriu jsem to zkusil udělat podobně a ok.

Zkoumal jsem také jaký je rozdíl v nahlašování rozplombování na "3" technické dotazy a  na "1" smlouvy a pak jsem zjistil že obojí mě spojilo na stejnou pracovnici  ;D
Revize, instalace a opravy elektrických zařízení
Liberecký kraj
www.elektroinstalace-jablonec.cz
jindra@elektri.cz

Milan Hudec

Asi jste pro ni přitažlivý, nicméně bez ohledu na nuance v podmínkách je dnes trendem jasné ohraničení bez společných prvků, zde je Krakonošovo, tečka.