• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

16.01.2026, 03:22

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

WAPRO: Vázací pásky STANDARD

Started by Redakce portálu Elektrika.cz, 30.06.2014, 09:02

previous topic - next topic

Redakce portálu Elektrika.cz

TIP - Vázací pásky STANDARD jsou určeny ke stahování vodičů nebo kabelů do svazků. Tyto pásky nejsou vhodné pro venkovní použití a měly by být instalovány bezprostředně po vybalení ze zataveného sáčku. Zamezí se tím zbytečnému snižování úrovně vlhkosti nylonu, které by mělo za následek snižování kvality pásku (zvýšení křehkosti). Při zatavování sáčků při výrobě se přidává ...
    Zdroj: zde...

[video]/video/2014/140630_bch_wapro_vazaci_pasky.mp4[/video]

Co pozitivního a konstruktivního byste doplnili k této informaci?

Jirka Š. Svejkovský

Poznámka o zachování vlhkosti mě docela zaujala. Obvykle po vybalení stáhnu svazek jednou páskou a hodím volně do bedny. Pokud z pytlíku použiju jenom pár faset, tak mám asi problém, ne?
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Petr M

Quote from: Jirka Š. Svejkovský on 30.06.2014, 09:33
Poznámka o zachování vlhkosti mě docela zaujala. Obvykle po vybalení stáhnu svazek jednou páskou a hodím volně do bedny. Pokud z pytlíku použiju jenom pár faset, tak mám asi problém, ne?

Taky jsem na to koukal.

Docela se divím, že po použití už pásek nedegeneruje :o

Každopádně odceňuju, že výrobce přiznal nepoužitelnost výrobku, který nespotřebuju do pár minut. Klobouk dolů. Jenom odbytu to nějak neprospěje...
Jsem programátor jednočipů, zaměřený na automatizaci. Se zájmem o silnoproud od pěti let, maturitou elektro a papírama na to, abych mohl svůj výtvor legálně otestovat pod napětím do 1kV...