• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

16.01.2026, 06:19

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Dáte tip na venkovní podlahovou zásuvku?

Started by Lukáš Rotrekl, 30.07.2014, 11:04

previous topic - next topic

Lukáš Rotrekl

Architekt chce klientovi dát do venkovní terasy podlahové zásuvky, terasa bude krytá přesahem střechy, ale  určitě tím nebude chráněna před vlivy počasí.

Jedna část bude z dřevěného roštu, druhá část nějaká dlažba. Znáte něco použitelného?

Znám například od Legrandu, zásuvku, která má krytí IP44, ale do venkovního prostředí se mě teda nezdá....
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.

Miroslav Minařík

Na podlažní krabice byl za mého působení ve velkoobchodu králem Ackermann. Tuto značku pak koupil OBO Bettermann a svou řadu podlažních systémů sloučil s Ackermannem.

Nejvyšší krytí krabice udrželo 1m vody ale na výběr máš i jiné varianty podle způsobu uložení. Více zde!
A ty krabice ti prodá každý renomovaný velkoobchod.
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Jan Franěk

Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Miroslav Minařík

Teď jsem narazil v archívu na fotku z roku 2000, kdy jsem fotil jednu z hodně používaných podlahových krabic Ackermann. Dnes je to v sortimentu OBO Bettermann. Běžné zboží. U opravdových prodejců OBO skladem.
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Lukáš Rotrekl

Kluci Ď. Z tohoto s architektem určitě vybereme. Ještě jsem našel v LICtechnice řaku EK 990 mini
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.