• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Jak spínat světla aplikací v telefonu a odkudkoliv?

Started by Martin_Vašíček, 06.09.2014, 19:36

previous topic - next topic

Lukáš Rotrekl

Naopak. Naprosto s Vámi souhlasím, ale zákazník si žádá.
Pokud to ale jde, tak se snažím tyto jednoduché systémy navrhnout tak aby toto byla jen nadstavba nad klasickým řízením.
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.

Jan Franěk

Quote from: Lukáš Rotrekl on 08.09.2014, 10:21
Jestli je to to co jsem našel, tak to vypadá docela použitelně....  :)

Opravdu? Byl bys ochoten namontovat to u zákazníka a držet na to záruku?

Pro svou osobní potřebu a tak to je u většiny lidí co znám, jsme ochotni podstoupit jisté nepohodlí a přijatelná rizika. Ne tak  případě práce naší firmy. Ven, musí jít spolehlivé a certifikované řešení. Jinak to může znamenat konec firmy. Proto laborovat a testovat si mohu dovolit jen "na své zahrádce". I když i já se chystám jít do FOXTROTu, namísto podobných hraček. Holt se mi nějak nechce pak večer poslouchat hlavu rodiny, jak něco nefunguje  o:-) (dance) o:-) (dance) a kdy to bude opravené.

Quote from: Václav Třetí on 08.09.2014, 10:27

A já dodám. Kde nic není, nemá se co rozbít!

P.S. Teď nás možná někteří nebudou mít rádi ...

Taky s tím nemám problém. Volba je čistě osobním rozhodnutím každého investora a osobně rozumím i odpůrcům systémových instalací. Nemám potřebu je nutit do něčeho, čemu nevěří, případně jim nepřináší to, co požadují.
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Lukáš Rotrekl

Většinou pokud chce zákazník nějaké nestandardní řešení, které musím udělat z neznámých komponentů  upozorňuji jej na to, že ano, umím to tak a s tímto zařízením, které nemám vyzkoušené. Cena bude taková: ******, riziko je takové: *****. Zařízení jako takového bych se nebál, vzhledem k  tomu, že je možné za příplatek asi 70Kč mít záruku 5let.

Pokud jde o spínání pár okruhů, proč na to jít s foxtrotem? Tím samozřejmě nic proti němu, ale vzhledem k tomu, že se zde jedná o investici v řádech 1 tisícikoruny tak bych v tomto případě ani neřešil "co kdyby...." a "jednou v budoucnu"..

Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.