• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Jak zapojit jednoduchý rozvaděč?

Started by gisanter, 27.12.2014, 14:56

previous topic - next topic

Vratislav Fugl1

Quote from: Jiří Schwarz on 30.12.2014, 09:50
Tak jste ještě asi nezkusil přeříznout pražec. Jakékoliv sudé číslo zmenšené o 1 se změní na liché  ;)

Tak to je fakt. Přeříznul jsem již ledacos, ale pražec ještě ne. o:-) A to jsem se jich před lety na výrobu schodů na cestu do kopce něco nařezal... Ale vždy jen zkracoval....
PS: Po 3 neúspěšných pokusech zadat PIN je malér; zasekl se mi časový zámek u lednice, (ten s klávesnicí od Se...u, typ Dieta24H), kde mám vínko na zítřek. Nemáte někdo zkuženost, jak obelstít a dostat se dovnitř? PIN2 má jen manželka a schovaný >:D
Cesty Páně a elektrického proudu jsou nevyzpytatelné!

Radek Červený

To je beznadějná situace. Zbývají vám dvě možnosti. Buďto místo zámku obelstít manželku, nebo použít PUK, Praktický Univerzální Klíč.

Ještě mě napadla jedna možnost, domluvit se v redakci, jestli se bude natáčet nějaký živý novoroční projev z Orlovny, tam by se možná nějaká lahvinka vína pro dobarvení atmosféry našla  ;D (dance)
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Václav Třetí

Nejjednodušší bude dojít si koupit jiné, některé obchody mají dnes až do odpoledne otevřeno.
Václav 3

Stejně jako u kol. Jiřího Schwarze jsou příspěvky psané kurzivou myšleny ironicky.

Řidič tvrdej život má... , stejně tak vesnickej elektrikář