• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

11.01.2026, 17:32

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Shonin XM Anomally Brno 2015

Started by Redakce portálu Elektrika.cz, 16.02.2015, 07:49

previous topic - next topic

Redakce portálu Elektrika.cz

Anomálie je neobvyklá událost v megatechnologické hře Ingress. Shonin je únorový název pro Anomálii, která se koná současně ve Florencii, Brně, Alexandrii, Austinu, Las Vegas, Atlantě, Medellinu, Bilbau, Pasadeně, Limě, Denveru, Orlandu, Hanoveru, Cardiffu, Reykjavíku, Yekaterinburgu, Kyotu, Adelaine, Cristchurchu a čínské Guangzhou!
Zdroj: zde...

[video]/video/2015/150215_ingres_anomalie_shonin.mp4[/video]

Co pozitivního a konstruktivního byste doplnili k této informaci?

Josef Vybíhal

Zdravím, nerozumím tomu, že mám itemy nechat doma. Druhý účet nemám  :-[, mohl bych si prosím na některém z vašich domácích účtů schovat jednu, dvě kapsle?

Dík ::)

Josef Vybíhal

Aha, dekuji za námět, toto v trainingu totiž nebylo. Pokud jsem sirotek, tak bych to měl podle tebe řešit jak?

Vítězslav Ferko

Quote from: Josef Vybíhal on 16.02.2015, 12:54
Aha, dekuji za námět, toto v trainingu totiž nebylo. Pokud jsem sirotek, tak bych to měl podle tebe řešit jak?

Je to jednoduché, zkontaktuj svou místní komunitu a domluv se s někým, kdo se nezúčastní. Určitě se objeví hned několik lidí, kteří ti rádi pomůžou :)

Miroslav Minařík

Quote from: Josef Vybíhal on 16.02.2015, 12:54

Toto je komunitní hra, která svými pravidly vytváří kontakty. Proto termín "sirotek" se do této gamesky nehodí.
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Josef Vybíhal

Cimbi

Quote from: Josef Vybíhal on 16.02.2015, 12:29
Zdravím, nerozumím tomu, že mám itemy nechat doma. Druhý účet nemám  :-[, mohl bych si prosím na některém z vašich domácích účtů schovat jednu, dvě kapsle?

Dík ::)

Můžeš si itemy dát na některý z mých zelených accountů, nebo možná PaMr by mohl mít místo na svém "SPZ" účtu.

Jirka Š. Svejkovský

Nerozumím jazyku vašeho kmene  :o
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Miroslav Minařík

Už se to krátí!
Zítra tu bude bitva.
Už vidím jak zkolabují sítě.
.

....

Vítězslav Ferko

Quote from: Josef Vybíhal on 16.02.2015, 15:16
Diky, jste nejlepší.

Díky, chvála od lidí, jako jsi ty, nás nesmírně těší. Obzvlášť když udělat takové video stálo tolik námahy :)

Miroslav Minařík

Tak technologická hra Ingress (její dílčí část XM Anomally) dopadla v Brně pro (nás) zelené enlighteners vítězně. Mezitím, co celosvětově vyhráli dnes modří o tři body, tak v Brně zelení o bodů 300!
A tak platí slova Raven, která komentovala výsledky: "Jedno je jisté, vždy modré Brno je naše zelené!
(dance)

Celodenní hra si vyžádala 7km chůze po městě. A účastnilo se jí skoro 1000 lidí z ČR a okolních států.
První počítačová hra, která se mi líbí pro motivaci k pohybu a poznání!

.

....

Vladislav Jahoda

Dalo by se někde najít celé nezkrácené video?
Díky za odpověď