• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

15.01.2026, 19:09

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Ako presvedcit klienta s viziou prúdových chráničov značky Kanlux?

Started by Patrik Dedík, 04.04.2015, 18:17

previous topic - next topic

Radek Červený

Podobnou situaci jsem kdysi řešil u Brilumu, na kterém zákazník trval a nechtěl si to nechat vymluvit, že je to šrot.
V kolonce svítidla bylo stroze uvedeno, že Brilum nedodáváme, ale rádi jej namontujeme, když si ho dodá  a uvedena pouze cena za montáž. Tečka.
Nemusím dodat všechno, k tomu mě žádná legislativa nenutí. Ani k tomu, že musím dodat něco, na čem vyteču z hlediska režijních nákladů a záruky. A když se to zákazníkovi podá slušně a srozumitelně, nemám s tím problém.
Obchod mě naučil jednu věc. Vydělat na odmítnuté zakázce. Má to své kouzlo  ;)
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

František Sichinger

Dnešní úlovek. Když opomenu vše ostatní, tak když jsem přijel na opravu že nejdou zásuvky, tak nepřeváděl jeden kousek a když jsem jeden vyměnil, tak nepřeváděl druhej.
Vyměnil jsem je za Kanlux. Zákazníka ve faktuře upozorním, že toto provedení rozvaděče neopovídá platným ČSN a je nutná výměna za typově ověřený kus.. Už vím jak to dopadne.
Elektromotáže, alarmy, kamery, ovládání GSM, servis plyn kotlů, MaR pro všechny typy vytápění, tepelná čerpadla, kompenzace jalového výkonu, převíjení elektromotorů, RT E2A