• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

15.01.2026, 00:13

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Jak funguje hořák pro smršťování teplem smrštitelných trubic?

Started by Redakce portálu Elektrika.cz, 19.10.2015, 08:02

previous topic - next topic

Redakce portálu Elektrika.cz

WAPRO: Plynový hořák pro smršťování teplem smrštitelných trubic
    Plynový hořák od společnosti Wapro, který nás zaujal na hradecké výstavě Sonepar 2015, byl speciálně vyvinut pro smršťování teplem smrštitelných trubic. Hořák se používá s dvou a desetikilovými bombami a je vybaven šetřícím ventilem, který reguluje plamen. Doplnit jej lze také přepouštěcími a pojistnými ventily. Více nám o hořáku prozradil Martin Hrubý.
    Zdroj: zde...

[video]/video/2015/150922_sonepar15_wapro_plynovy_horak.mp4[/video]

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?

Jak funguje hořák pro smršťování teplem smrštitelných trubic?

Jan Alin

Tak vlezu na jejich stránky a jejich vyhledávání mě na plynový hořák nenašlo nic.  :(

Vít Rotrekl

mě taky ne. ale hledal jsem jen tak zběžně. Na detailní hledání jsem neměl čas.

Ale když jsem sháněl u prodejce svařovací techniky (Chobola Brno) hořák co hoří "oranžovým plamenem" tak na mě koukali jak tele na nový vrata, že nic takovýho neexistuje
Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Petr Liskar

Quote from: Vít Rotrekl on 19.10.2015, 23:29
Ale když jsem sháněl u prodejce svařovací techniky (Chobola Brno) hořák co hoří "oranžovým plamenem" tak na mě koukali jak tele na nový vrata, že nic takovýho neexistuje

Ale existuje, třeba pro acetylen je to jakýkoliv hořák, do kterého nejde kyslík...