• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

09.01.2026, 23:41

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

HAGER: Co musí dnes obsahovat příručka elektrikáře aby ji chtěl nosit v kapse?

Started by Vilém Gracias, 02.10.2016, 19:59

previous topic - next topic

Zdeněk Friedrich

Bohužel, už s tím nic nenadělám. Mladost-blbost. Je to poučení z krizového vývoje.
Syn už takovou volovinu neudělá.

Jan Franěk

Quote from: Václav Třetí on 04.10.2016, 14:39
Já naopak starou literaturu uchovávám a sbírám i to, co jsem jako nové neměl či nesehnal. Dost často mi to dodnes pomáhá.

Jj. Občas i přitáhnu něco z antikvariátu  ;)  Ale přiznávám, že většinu z toho jsem víceméně jen prolistoval, udělal si pár poznámek, nebo vložil do nich papírek s poznámkou - prostudovat lépe. Ale prozatím není moc kdy.  :-\
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Jan Alin

Miroslav Minařík

.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Jiří Schwarz

Ono to dnes není jednoduché.
Pokud s něčím pracuji pravidelně, měl bych to umět tak, abych to nemusel hledat v příručce.
A pokud jde o něco "nového", tak taková příručka stárne při dnešním vývoji techniky dost rychle.
Takže je dobré vědět o odkazech kde se dá najít něco aktuálního rychle a jednoduše.
A tady bych různým výrobcům a prodejcům dal od "velké hvězdičky" až po černý puntík.
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Barbora Majzlíková

Zdravím všechny diskutující a přináším dobrou zprávu pro ty, kteří se ve věčném dilematu papírový vs. elektronický katalog staví na stranu moderních technologií. Elektronický katalog Hager je poměrně nová aplikace, sloužící jako Hager katalog ve vašem smart phonu. K dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Velká výhoda: funguje offline.  ;) Ke stažení pod názvem eKatalog Hager v App Store nebo Google Play.
Hager Electro s.r.o.
Pražská 238
250 66 Zdiby

Milan Hudec