• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 13:26

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Kdo přijede a jaká bude Elektrická spojka?

Started by Alena Minaříková, 29.11.2016, 16:40

previous topic - next topic

Petr Liskar

Quote from: Kastner Lubomír on 13.05.2018, 20:48
Svolíte s fotografováním a natáčeníma následně se zveřejněním na intenretu tak aby byla splněna nová směrnice označovaná jako GDPR a ! 84 a 85 NOZ?
Dáte souhlas?

Klidně. Širokoúhlý objektiv má málokdo a pokud ano, tak na fotkách vyjdu tak příšerně, že tu fotku hned sežere antivir...  o:-)

Jan Franěk

No, myslím že se to opět dost přehání. Až budou všude Googlefotky, tedy pěkné obrázky s rozmanými obličeji, nápisy na obchodech a podobně, ztratí smysl jakékoliv ukládání a zveřejňování fotek. Zrovna tak poslat fotku ze setkání s přáteli beru jako zcela normální a předpokládám že všichni přítomní dělající do objektivu "sýýýýr" s tím nemají problém. Tedy bych spíš očekával vyložený nesouhlas a nespolupráci při podobném focení. Jinými slovy nechápu proč bych měl dávat svůj souhlas s něčím podobným, když se na této akci běžně natáčí i fotí. a protože je to zcela logické a běžné, chápal bych spíš když tak už osobní přímej nesouhlas s natáčením a focením, nebo rovnou neaktivitu a vyhýbání se objektivům.

S ochranou osobních údajů mám problém už od začátku. Nějak nemám potřebu stále vkládat soukromé fotky na veřejný prostor a tak nějak moc nehrozí že bych někoho naštval. Snad s vyjímkou E Spojky, kde jsou většinou vidět "vysmáté obličeje" z pořádaných soutěží, kde ovšem tento problém nečekám.  ;)
Problém mám spíš s tím, že nemohu zveřejnit záběry z kamerového systému, nebo fotky na kterých je vidět šmejd, který vykrádá hospodu, aby veřejnost pomohla s jeho dopadením. Už poněkolikáté policie odložila případ s prohlášením pachatel neznámý. Zrovna tak jsem fandil majiteli obchodu kde mu ukradli kolo a on díky zveřejnění obrázků pachatele dopadl. Bohužel za to následoval pro mne nepochopitelný trest. Kde bere společnost přesvědčení o tom že ten kdo nerespektuje moje práva a vlastnictví, sám svá práva svým nezákonným chováním neztrácí?
Klidně a rád bych si prohlédl v supermarketu fotky kapsářů a zlodějů, kteří v něm opakovaně kradli, abych si na ně mohl dát pozor. Ať mají ostudu nebo jezdí nakupovat někam jinam. Podle mne je to v pořádku.
Tedy beru tato omezení jako společensky závadná a podporující celkový marast ve společnosti.  o:-)

Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Pavel Horský

S focením mé maličkosti nemám problém. Mám na netu tolik fotek, že se to už tak nějak nepos...e.  ;) :D  Jen jsem v sobotu chytil trošku silniční lišej, tak doufám, že se do té doby vyhojím  :D
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Lukáš Rotrekl

Natři novikovem, ať vypadáš drsněji :D
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.

Pavel Horský

Revizní technik E1B

Jiří Schwarz

Quote from: Pavel Horský on 14.05.2018, 07:48
... silniční lišej, tak doufám, že se do té doby vyhojím ...

Mám skvělé zkušenosti s mastičkou Hemagel, ale není nejlevnější.
Když ty jsi pořádnej kus chlapa, ty bys potřeboval velké balení, nám prckům stačí malé...
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Radek Červený

Horáci, mám pro Tebe dobrou zprávu. Párty stan s výčepem a rautem bude na Spojce bezbariérový  ;D V klidu přijeď, nebezpečí Ti nehrozí  (dance) (dance)
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Pavel Horský

Ty kluku jeden ušatej, touto zprávou jsi mi udělal obrovskou radost. Do jejího přečtení jsem žil v hrůze z toho, co mě tam čeká. V noci jsem se probouzel zpocený s hrůzou v očích, před myšlenkou nerovného terénu jsem se schovával do skříně (bo pod postel se už nevejdu) a na schodišti našeho paneláku jsem pravidelně zvracel. Dnes se konečně vyspím a ráno se probudím s blaženým pocitem štěstí se sluncem v duši  :D (dance)
Revizní technik E1B

Petr Liskar

Quote from: Radek Červený on 14.05.2018, 20:07
Horáci, mám pro Tebe dobrou zprávu. Párty stan s výčepem a rautem bude na Spojce bezbariérový  ;D V klidu přijeď, nebezpečí Ti nehrozí  (dance) (dance)

To bylo zbytečné to řešit, kolegu přece jeho zákazníci nosí na rukách...  ;)

Jirka Š. Svejkovský

JJ, občas ho některý dokonce vynese v zubech  ;D
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Zdeněk Friedrich

Quote from: Petr Liskar on 15.05.2018, 12:55
To bylo zbytečné to řešit, kolegu přece jeho zákazníci nosí na rukách...  ;)

V okolí Podbořan musí být lid silný.  (dance)

Pavel Horský

Quote from: Jirka Š. Svejkovský on 15.05.2018, 12:59
JJ, občas ho některý dokonce vynese v zubech  ;D

Nooooo Jirko, tak toho pašáka bych chtěl vidět. Musel by mít čelist jak Tyranosaurus  :D
Revizní technik E1B

Vít Rotrekl

A máme tu tip na rozvernou soutěž:
Kdo v unese Horáce? A ti nejzdatnější, to mohou zkusit i v zubech.  ;D ;D ;D
Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Pavel Horský

Nebudeme se pouštět do žádných velkých akcí. Horáce bolí pekelně záda, tak bude rád, že je rád. Nenechám tam sebou mlátit o zem :-)
Revizní technik E1B

Jirka Š. Svejkovský

Spíš přemýšlím, jak bude pozítří vypadat ten tankodrom u Templštýna, jestli bude pršet tak jako dneska.  ??
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Lukáš Rotrekl

Na jižní moravě zas tolik nenapršelo.
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.

Jan Franěk

Quote from: Pavel Horský on 16.05.2018, 07:36
Nenechám tam sebou mlátit o zem :-)

Tak tě budeme mlátit v leže.  ;D ;D

Já tedy ne. Jsem znám co by ochránce zvířátek  :D o:-) (dance)
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Radek Červený

Quote from: Vít Rotrekl on 16.05.2018, 07:35
A máme tu tip na rozvernou soutěž:
Kdo v unese Horáce? A ti nejzdatnější, to mohou zkusit i v zubech.  ;D ;D ;D

To spíš chůze s kriglem s pivem do třech schodů na čas  :) A Horác bude dělat rozhodčího, protože pro tuto disciplínu je favoritem a nebyla pak ta soutěž fair play  :D ;D
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz