• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 13:25

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Kdo přijede a jaká bude Elektrická spojka?

Started by Alena Minaříková, 29.11.2016, 16:40

previous topic - next topic

Kamil Novák

Mohl by zde někdo trochu konkrétněji popsat, jak by měla plánovaná exkurze do JEDu probíhat?
Byl jsem se tam podívat vloni a kromě Návštěvnického centra nás provezli busem i po areálu.
Což je docela nuda. Je v plánu při této akci i něco navíc?
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Miroslav Minařík

Quote from: Kamil Novák on 31.03.2017, 00:05
Mohl by zde někdo trochu konkrétněji popsat, jak by měla plánovaná exkurze do JEDu probíhat?
Byl jsem se tam podívat vloni a kromě Návštěvnického centra nás provezli busem i po areálu.
Což je docela nuda. Je v plánu při této akci i něco navíc?

Popsat to nedokážu protože tento vstup není domlouván přes zákaznické centrum, ale přes oddělení provozu. Mluvili jsme o tom teď krátce v Brně na veletrhu. Viděli bychom zajímavé technologie na sekundáru (proti primáru je tam co k vidění), ale můžeme tam chodit pouze po malých skupinkách.

Ostatní by mohli počkat právě v té části ZC. Ale protože to není tradiční návštěva je to o to přísnější. Musíme nahlásit počty, jmééna, občanky.
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Miroslav Revús

Tak to už je najvyšší čas. Termín sa blíži, ale informácie nie sú.

Kamil Novák

působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Rozmahel Vladimír

Batoh s trhavinou je nutno nechat na bráně. Stejně tak, jiné osobě bude ztíženo použití  masky obličeje ověřeného účastníka. :)

Alena Minaříková

Jen pro upřesnění...
Povolené skupiny jsou 10 lidí a přesný seznam zájemců musíme dodat minimálně měsíc před termínem návštěvy.
Administrátor Elektrika.info společnosti s ručením omezeným.

Miroslav Minařík

Quote from: Kamil Novák on 31.03.2017, 08:57
Váhu ?  :o

Kamile je jedno kolik vážíš. Jen abys toho na elektrárně nesežral mnoho. To aby v kantýně zůstalo jídlo i pro ty kteří tam pracují. 
(dance)
Turniket váží jméno dovnitř a ven.
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Pavel Horský

Quote from: Miroslav Revús on 31.03.2017, 08:47
Tak to už je najvyšší čas. Termín sa blíži, ale informácie nie sú.

To je pravda. Už začínám mít i pocit, že se nakonec nic konat nebude  :-[
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Kamil Novák

Quote from: Miroslav Minařík on 31.03.2017, 10:23
Kamile je jedno kolik vážíš. Jen abys toho na elektrárně nesežral mnoho. To aby v kantýně zůstalo jídlo i pro ty kteří tam pracují. 
(dance)
Turniket váží jméno dovnitř a ven.

Tamní kantýnu znám, resp. znával jsem dost dobře, neboť jsem měl tu smůlu účastnit se budováni. Před 30 lety...
Zájemci a jejich údaje se mají hlásit kam?
A už je znám přesnější termín te exkurze?

Jirka Š. Svejkovský

Quote from: Alena Minaříková on 31.03.2017, 09:05
přesný seznam zájemců musíme dodat minimálně měsíc před termínem návštěvy.

Tak to nemáme moc času.  ??
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Zdeněk Pikhart

Tak já se na prohlídku hlásím. Na který mail mám poslat požadované údaje?
revize, montáže a opravy převážně v občanské výstavbě a průmyslových provozech

Jan Franěk

Také bych se rád připojil a stále čekám na doplňující informace k samotné organizaci spojky. Tedy například kam a kolik poslat  ;)  

Pak ještě díky jedné ze zdejších diskusí, bych rád dopnil loňský test revizních přístrojů o měření instalace, kde se bude krom porovnávání výsledků i testovat jak snadno a rychle se s kterým přístrojem manipuluje. Aby to bylo objektivní, přímo na místě určím "komisaře" kteří provedou měření postupně všemi dovezenými přístroji a pak "oznámkují jednotlivé dojmy z měření. Budeme tedy mít jak porovnání jednotlivých přístojů co do výsledků měření, doby jednotlivých měření, tak i subjektivní pcity z měření a obsluhy měřícího přístroje.
Může to být dobrým vodítkem pro ty, co o nějakém přístroji přemýšlí, nebo jen tak jako dobrá informace ke správnému vyhodnocování výsledků. Mě osobně loňské měření mnohé napovědělo. Dnes lituji že bylo zaměřené pouze na měření zemniče.  (drinks) Tak to letos musíme napravit.
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Jiří Schwarz

Ta změna termínu je Aprílový žertík nebo definitivní plán?
To už asi nevymyslím, když jsem počítal s jiným víkendem.
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Lukáš Rotrekl

Nemohl by nám to někdo z organizátorů už konečně rozseknout.
Poslední Radkovo slovo k tomu bylo 6.-7.5. Nejstarší dítě má dilema, protože mají jet na turnaj, a pokud se příští týden kvalifikují na republiku, tak to asi upřednostním před spojkou. To už se mu nemusí vícekrát povést.
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.

Zdeněk Pikhart

Také doufám, že jde o apríl. Už jsem přesouval jinou akci abych jel na spojku a tento termín už přesunout nejde.
revize, montáže a opravy převážně v občanské výstavbě a průmyslových provozech

Pavel Horský

Radek se už přes dva měsíce neozval. Zkoušel jsem mu i volat - nic. Tak nevím. Začínám se smiřovat s tím, že letos spojka nebude  :-[

Jak je to tedy s termínem?
Kam můžeme zasílat přihlášky a data kvůli exkurzi?
Bude nějaká jiná platba?

Je tu spousta otázek, na které je potřeba dostat odpovědi.
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Alena Minaříková

Teda musím říct, že je to překvapení:-( Uznávám, že diskusi nesleduju každý den, ale do teď jsem žila s termínem 19.-21.5. a změna mi utekla.

ORGANIZÁTORE, měl bys vydat nějaký pokyny!!

Skutečně je nejvyšší čas začít něco dělat. Můžem vydat článek s přihláškou, ale potřebuju nějaká základní fakta ...

A co se týká exkurze do Dukovan, vidím to vzhledem k minimálně měsíčnímu předstihu na legislativu jako dost nereálný uskutečnit. To byste se museli nahlásit všichni během dneška, abych to mohla zítra poslat ...
Administrátor Elektrika.info společnosti s ručením omezeným.

Kamil Novák

Quote from: Alena Minaříková on 02.04.2017, 10:12
.... To byste se museli nahlásit všichni během dneška, abych to mohla zítra poslat ...

. Tak jsem ti pro jistotu poslal naše údaje.

To all :
Na základě vlastní zkušenosti z návštěvy JEDU doporučuji pečlivě překontrolovat hlavně správnost čísla občanské kartičky. Já se vloni spletl v čísle a na místě z toho byla docela slušná nepříjemnost.  :-[