• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 13:30

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Koho z výrobců svítidel nominuješ jako TOP?

Started by Miroslav Minařík, 24.11.2017, 19:56

previous topic - next topic

Miroslav Minařík

Quote from: Pavel Horský on 26.11.2017, 11:40
A co třeba ENIKA z Nové Paky?

OK doplněno, ale pochybuji, že se do první desítky dostane. Není to tak rozšířený. Pokud vím, tak mřížkovinu nedělá. A u nás se spotřebuje nejvíc právě rozměrů 600x600.
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Pavel Horský

A co takhle PHILIPS? Zrovna od nich se hojně montují veřejná osvětlení. Jim bych zrovna dal hlas. Jsem s nimi naprosto spokojený.
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Miroslav Minařík

Quote from: Pavel Horský on 27.11.2017, 08:37
A co takhle PHILIPS? Zrovna od nich se hojně montují veřejná osvětlení. Jim bych zrovna dal hlas. Jsem s nimi naprosto spokojený.

OK přidal jsem PHILIPS.
Kdo chce hlasovat znovu nechť odebere hlas a dá čtyři hlasy znovu.
.

....

Miroslav Minařík

Dnes jsem se zastavil ve Fulguru řešit co se svítidlem, pro které se již nevyrábí záživkové kompaktní zdroje. Ale asi z toho udělám separé článek. Ale určitě mne do Číny neposlali, vymýšlí LED náhradu.
.

....

František Šohajda

29.11.2017, 17:09 #22 Last Edit: 29.11.2017, 17:16 by František Šohajda
Co tak PANLUX? ;)
Sice samostatné zdroje LED nic moc...
Ale svítidel mraky!

Jinak jak píše Mirek,FULGUR má v novém Katalogu svítidla co sháním.....chyba už se nevyrábí!!!Opravdu na kopanec!!Proč to pak dávají do katalogu?? :-\
RT -EZ   - elektroinstalace domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...

Miroslav Minařík

Quote from: František Šohajda on 29.11.2017, 17:09
Co tak PANLUX? ;)
Sice samostatné zdroje LED nic moc...
Ale svítidel mraky!

OK PANLUX jsme přidali a zároveň zvýšili počet hlasů na 5.

Quote from: František Šohajda on 29.11.2017, 17:09
Jinak jak píše Mirek,FULGUR má v novém Katalogu svítidla co sháním.....chyba už se nevyrábí!!!Opravdu na kopanec!!Proč to pak dávají do katalogu?? :-\

No, to je úděl lokálních zastoupení. Ty si vytvoří lokalizovanou verzi katalogu a pak sódruzi z výroby někde ... si něco přestanou vyrábět. Pak záleží na tom českém dodavateli jak se k tomu postaví. Já byl dnes ve Fulguru se zeptat a dal jim jedno svítidlo do dílny aby ho zkusili prakticky osadit jiným, resp. LED zdrojem. Tak nějak si představuji servis zastoupení cizích výrobců.
No uvidíme ...
.

....

Radek Červený

Na tragédy roku bych naopak nominoval Eglo  (zle)
Ten jejich e-shop není obchod, ale chráněná dílna plná retardů !!
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Miroslav Minařík

Quote from: Radek Červený on 30.11.2017, 01:20
Na tragédy roku bych naopak nominoval Eglo  (zle)
Ten jejich e-shop není obchod, ale chráněná dílna plná retardů !

Radku, mám EGLO přidat na seznam?
Jinak o e-shopech bude brzy velké povídání! Tam se budete moci všichni vyvášnit :-)
.

....

Radek Červený

Jak chceš, pro mě byli vždy na okraji zájmu jako prodejce braku bez přidané hodnoty a po poslední zkušenosti, kdy na e-shop nafotí nějaký typ svítidla, pod stejným typovým číslem pošlou úplně něco jiného, pak se nejsou schopni tři týdny vyjádřit k reklamaci, aby posléze ještě dělali ofuky s náklady na reklamaci...... a čas kvapí a zákazník čeká.
Hele, spíš místo nominace Egla na tragédy roku doplň do smajlíků splachovací záchod, ať mohu napsat, ať Eglo táhne do.... a toho smajlíka  (dance)
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Miroslav Minařík

Quote from: Radek Červený on 30.11.2017, 11:12
Jak chceš, pro mě byli vždy na okraji zájmu jako prodejce braku bez přidané hodnoty a po poslední zkušenosti, kdy na e-shop nafotí nějaký typ svítidla, pod stejným typovým číslem pošlou úplně něco jiného, pak se nejsou schopni tři týdny vyjádřit k reklamaci, aby posléze ještě dělali ofuky s náklady na reklamaci...... a čas kvapí a zákazník čeká.
Hele, spíš místo nominace Egla na tragédy roku doplň do smajlíků splachovací záchod, ať mohu napsat, ať Eglo táhne do.... a toho smajlíka  (dance)

Což o to, Možná by se sada smajlíků dala přidat, ale asi nemáš představu o tom, jak by to zaměstnalo následně našeho právníka. Možná tvého.
(zle) o:-)

edy pokud s někým nesouhlasíš, dej hlas jinému.
.

....

Radek Červený

Quote from: Miroslav Minařík on 30.11.2017, 11:23
Což o to, Možná by se sada smajlíků dala přidat, ale asi nemáš představu o tom, jak by to zaměstnalo následně našeho právníka. Možná tvého.

Tomu rozumím. Každopádně za mě si Eglo nezaslouží ani nominaci díky svému přístupu.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Miroslav Minařík

Quote from: Radek Červený on 30.11.2017, 11:28
Tomu rozumím. Každopádně za mě si Eglo nezaslouží ani nominaci díky svému přístupu.

Chce to víc hlasů, ale už teď se to pěkně vybarvuje!
.

....

Miroslav Minařík

Je zajímavé jak z vás kdo hodnotí výrobce.
Někdo se přiklání ke kvalitě samotného produktu, jiný spíš zase ke komunikaci.
Resp. někdo raději vyzdvihne značku která má vyšší chybovost, když k případné reklamaci pak zaujímá stanovisko jako správný dodavatel. Slovy nejmenovaného kolegy: "za každý špatný kus, dostanu dva nové kusy".
(whist)
.

....

Maroš Klein

Pri jednom z návrhov som oslovil s celkovo dobrým pocitom aj Snaggi.

Vít Rotrekl

Quote from: Maroš Klein on 06.12.2017, 19:29

Hmm, dle referencí nasvětlovali prodejnu mýho ski servismana :) Zrovna minulej týden jsem se tam s majitelem bavil o elektrice a jak to má udělaný. A celkový dojem ze světel byl v pohodě. Říkal jsem si, že to vymýšlel někdo kdo o světlech něco ví...
Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Miroslav Minařík

Quote from: Maroš Klein on 06.12.2017, 19:29

To jsem asi v životě neslyšel!
To je něco z Číny?
.

....

Juraj Rojko

Quote from: Miroslav Minařík on 06.12.2017, 22:46
To jsem asi v životě neslyšel!
To je něco z Číny?

Nevypadá to tak. "Český výrobce průmyslového LED osvětlení. Vývoj a konečná kompletace probíhá v České republice." A to co dělají je docela zajímavé a rozhodně to nevypadá jako levný šunt.

Miroslav Minařík

Quote from: Juraj Rojko on 06.12.2017, 23:14
Nevypadá to tak. "Český výrobce průmyslového LED osvětlení. Vývoj a konečná kompletace probíhá v České republice." A to co dělají je docela zajímavé a rozhodně to nevypadá jako levný šunt.

A sakra! To abych se omluvil!  (zle)
.

....