• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

03.01.2026, 07:27

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Jak má byt zabezpečen elektrický plot před dotykem (dětí)?

Started by Jaroslav Vala, 13.07.2007, 20:58

previous topic - next topic

ccc

El. ohradnik není třeba před  ,,dětma,, nijak chránit při prvním dotyku si jistě uvědomí ,že na něj nemají šahat!!!

Georgis Fasulis

To Janoušek: ta procenta bych hodně ubral, stačí se podívat do černé kroniky v této oblasti za posledních 10 let. A i kdyby to byly děti kohokoliv s jakoukoliv barvou pleti, pro mě je smrt každého dítěte (zvláště takto zbytečná) vždy stejná tragédie.

Co se týká těch znalostí z fyziky, nedělejte si iluze, díváte se na Genzer-Suchánkovu šou Jste chytřejší než páťák? ?
G.F

Jaroslav Hasala

elektromontážní firma, revizní technik E2/A
specializace : domovní a bytové instalace, průmyslové instalace, hromosvody.
tel. : 603 355 919
email : jarda@hasala.cz

Georgis Fasulis

To Hasala: Konečně, díky za příspěvek. Jen jsem nechápal moc toho odborníka na reklamu. "takové kontroverzní vizuální bilboardy by se neměly objevovat třeba u škol, ale na druhé straně právě takové kontroverzní řešení může splnit svůj účel."  :D tak to moje hlava nebere.  :D Asi už je pozdě a jsem přepracovaný.  8)
G.F

Jaroslav Hasala

Myslím, že se určitě najde někdo, komu bude ten bilboard vadit a bude chtít děti "ochraňovat" ... (fool)
Místo těch "besed se školáky" by ČD měly raději vyrobit nějaký krátký film, jak jsem psal v dříve. Jednak tím mohou oslovit větší počet školáků naráz a také je notoricky známé, že vizuální podněty jsou nejen pro děti lépe "stravitelné", než mluvené slovo.
elektromontážní firma, revizní technik E2/A
specializace : domovní a bytové instalace, průmyslové instalace, hromosvody.
tel. : 603 355 919
email : jarda@hasala.cz

Georgis Fasulis

Určitě jsem pro, natočit tvrdě film a ukázat jim následky - ohořelá zafačovaná dětská těla. Takové šoky si zapamatují na celý život. Samozřejmě natočit úměrně věku. Takové 9 leté děti si už bolest dokáží přečdstavit a vcítit se do druhých.
G.F

Josef Prouza

Kampaň je sice hezká věc, ale bude málo platná, pokud budou dávat rodiče dětem špatný příklad. V jedné reportáži z novy mluví o tom, jak si matka s dětmi zkracovala cestu přes koleje. Pak je osvěta dětí marná :(
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=13.07.2007&238m=d&238p=TNOVINY&238v=110326
Tady je ta reportáž. Schodou okolností ta "17x230=25000"