• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Jak napojit více garáží na jeden elektroměr?

Started by R. Kubín, 12.02.2008, 21:35

previous topic - next topic

janos ik

prosimte a to "zere" i kdyz se proud neodebira, anebo jen kdyz elektromerem proudi odber?

a k temto pomerovym elektromerum, zda se, ze se daji oblbnout, prodava se na to zarizeni, jsou v tom tusim kondiky a treba u zarivek, to oblbne asi o 50% pry...

na ty velke hlavni elmery to pry ale pochopitelne nema

ja jsem sem zabrousil proto, ze se mi elektromer (3Fazovy krizik) toci i kdyz vypnu vsechny jistice, pry se to ma dotocit do cerneh znacky na kolecku?

Snazim se prijit na to, zda na chalupe mam vypinat hlavni jistic (3x25A) (to se pak netoci) anebo co...

Chtel jsem tam dat zabezpecovacku nebo neco co zere strasne malo aby se hodiny ani netocily, kolik by musel byt takovy mini prikon (v pripade nepritomnosti samozrejme coz je vetsina roku, momentalne tam mam D61), aby neotocil hodinama? Napadlo me ze bych mohl brat z rozvodu JTS (70V ale hodne mekky proud).

Samozrejme to potrebuji jen na jeden router a jednu ip kameru a to by melo byt malo jednotek wattu :-)

Diky za kazdy nazor,.

Kamil Novák

Quote from: janos ik on 12.08.2008, 09:21
Napadlo me ze bych mohl brat z rozvodu JTS (70V ale hodne mekky proud).
Diky za kazdy nazor,.

To je dobrý nápad !   (zle)
Všechny Telecomy (nebo jak se ta banda dnes jmenuje) přímo jásají nadšením, když jim někdo něco neschváleného připojí na síť.   ;D

Ale jestli máte v životě málo potíží, tak tento nápad lze vřele doporučit k dotažení až do realizace.
A pak se tady s námi podělte prosím o výsledek, ano ?
>:D
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Václav 3

Zatížením telefonní linky docílíte stavu obdobnému vyvěšení sluchátka, tudíž se k vám nikdo nedovolá a po určité době bude linka odpojena jako vadná, poté se k vám přijde podívat technik...