• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

02.01.2026, 11:41

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Jak má vypadat smlouva mezi elektromechanikem a RT?

Started by Josef *, 02.12.2008, 22:40

previous topic - next topic

Josef *

02.12.2008, 22:40 Last Edit: 27.12.2008, 17:44 by Administrátor fóra, čistič
     Jak má zhruba obsahově vypadat smlouva mezi elektromechanikem žádajícím o oprávnění u ITI a revizním technikem?

akademik.richard

Celkem jednoduše. Napište tam, že revizní technik bude provádět revize pro dotyčného elektromechanika. A že mu bude půjčovat přístroje pro měření elektrickývh veličin.

Michal Slabý

Můžete to pojmout, jako vzájemnou spolupráci. Forma je dost jedno, záleží, aby obsah byl jasný.
Revize E1B

Kamil Novák

Quote from: akademik.richard on 03.12.2008, 09:04
.... A že mu bude půjčovat přístroje pro měření elektrickývh veličin.

:o Proč ?  :-\
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

akademik.richard

Quote from: Kamil Novák on 03.12.2008, 11:31
:o Proč ?  :-\

Protože to tak chtěli na ITI. Chtějí, aby měl elektrikář nějakej měřák na impedanci a izolační stav. Taky se mi zdálo divný, ale úřad je pán. Tak jsem jim to do smlouvy napsal. Papír toho snese. Vlk se nažral a kozy zůstaly celý.

Kamil Novák

Quote from: akademik.richard on 03.12.2008, 13:53
Protože to tak chtěli na ITI. Chtějí, aby měl elektrikář nějakej měřák na impedanci a izolační stav. Taky se mi zdálo divný, ale úřad je pán. Tak jsem jim to do smlouvy napsal. Papír toho snese. Vlk se nažral a kozy zůstaly celý.

Že chtějí, aby měl elektrikář čím měřit, to chápu. Nejde o nic nového.
Já se jen polekal, že chtějí, aby RT elektrikářům tyto měřící přístroje půjčovali .  :o
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Aleš Dudek

Pokud platí níže uvedený zákon, tak jsem vyňal z mé slouvy s RT, myslím že v tom zákoně je i vzor :

Smlouva

O kontrolní činnosti dle §591 a následujících zák. č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník) v platném znění

.
.
.
Ostatní práva a povinnosti smluvních stran se řídí §591-600 Obchodního zákoníku v platném znění.
.
.
.
Vlachovice, okr. Žďár nad Sázavou, kraj  Vysočina

vzduchotechnika elektromontáže všeobecně

Zdenek Hejčl

Tady je jeden vzor :
SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ VÝCHOZÍCH REVIZÍ ELEKTRICKÉ INSTALACE
uzavřena mezi

1. Dodavatel:                       

( dále jen ,,dodavatel")

a
2. Odběratel:                 

( dále jen ,,odběratel")     

I.
Předmět smlouvy
Předmětem této smlouvy je provádění výchozích revizí elektrické instalace a zařízení provedených akcí odběratelem.

II.
Místo plnění
Místem plnění jsou objekty a prostory v kterých byla provedena nová instalace, nebo nainstalované nové zařízení odběratelem.

III.
Rozsah plnění, doba plnění
Revize budou prováděny na objednávku odběratele. Objednání revizí proběhne telefonicky nebo osobně. Telefon na dodavatele                              Doba plnění dle dohody.

IV.
Platební podmínky
Vyúčtování provedené práce bude provedena po skončení a předání požadované revize, dle ceníku prováděných úkonů.

V.
Jiná ujednání
Tato smlouva ve dvou vyhotoveních, z nichž každá smluvní strana obdrží po jednom.

V ....................... dne ................

Elektromontér EZ-M, O-E2/A. Východní Čechy
Výroba, montáž a servis vah. EU