• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

07.01.2026, 05:01

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Dáte tip na orientační náklady rekonstrukce instalace ve spol. prostorech?

Started by Martin Škopek, 23.01.2006, 13:40

previous topic - next topic

Pavel Zdeněk

Vážený/á pane/í Orlová,
z Vaší reakce bohužel nedokážu určit Vaše pohlaví. Můžete dělat co chcete, to je výhoda demokracie a volného pracovního trhu. Rádi vás uvítáme v řadách elektrotechniků. Jen pro Vaši humanitární činnost budete potřebovat dobrého sponzora. Cena 30t za byt může stačit na projekt, revizi a nějaký materiál. Celý byt ve standartní výbavě za 30t rozhodně neuděláte, pokud však ještě jednou narazíte na podobného elektrikářského charitního pracovníka, rozhodně neváhejte.

Martin Novák

Quote from: Orlová on 21.11.2007, 18:00
Chtěl jsem předělat v panelákovém bytě 4+1 elektřinu do mědi a do zdí. Elektrikář mi řekl 30 tisíc Kč, tak jsem se na to vykašlal. Podle zde uvedených údajů je to tak třetina toho, co považujete za běžnou cenu. Jestli je tomu tak, tak hned jdu dělat elektrikáře.

Pokud budete delat elektrikare a realizovat cokoli za Vami naznacenou cenu, dejte sem prosim sve foto a kontakt. Jeste nikdy jsem nevidel Santu, tak se rad prijdu podivat.

Jen pro vasi informaci, pri dnesnich cenach medi a kabelu mi v rozpoctu pro byt 4+1 s rekonstrukci jadra vychazi na skoro 30 tisic pouze cena kabelu. Pro mirne nadstandartne elektricky vybaveny 4+1 (investor chtel vice okruhu na svetla do pokoju s elektronickym rizenim stmivani) ktery jsem nedavno realizoval vysla kompletni rekonstrukce vcetne projektu, revize a minima zednicke prace zhruba na 100 tisic.

Radek Kroutil

Taky je tu možnost, že pan elektrikář (asi zaměstnanec) měl materiál přemístěný (zadarmo, pět prstů) z jiné akce a chtěl to dělat melouchem... A i ta cena 90tis se mi zdá málo. Orlová píše, že je to panelák. Toho frézování a sekání do betonu... Brrrrr :'(
Rev.tech. E2/A, elektroinstalace, hromosvody, práce pomocí horolezecké techniky, pravidelné kontroly Přenosných hasících přístrojů dle MV ČR č.246/2001Sb.
tel: 603234575
Email: elkr@elkr.cz
www.elkr.cz