• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 15:08

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Používáte ČSN online?

Started by eboss, 01.01.2009, 11:01

previous topic - next topic

Pavel Horský

Port 433 tuším. Tak je správně zadaný a nic.
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Miroslav Minařík

Pánové, řešit uživatelsky kolize software, čísla portů ... atd. je výsada několika málo procent uživatelů.
Pavel Horský už na ČNI volal. Aplikace tohoto typu by neměla mít v zásadě žádná složitější nastavování. Bylo mu přislíbeno řešení, které určitě zveřejníme.

Apropo, ostatním to funguje OK?
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Štefan Beláň

;D No nechci být škodolibý, ale někdo ty zkušební králíky musí dělat - ne? :D

Chránič chrání - jistič jistí.

Miroslav Minařík

Quote from: Štefan Beláň on 08.01.2009, 14:02
;D No nechci být škodolibý, ale někdo ty zkušební králíky musí dělat - ne? :D

Jistě.
Domnívat se, že nová aplikace takového rozsahu bude fungovat na první pokus je nesmysl.
A jak jsem uvedl, my betatesteři budeme mít neskonalý vděk vývojářů!  (poklona)
.

....

Štefan Beláň

Quote from: Miroslav Minařík on 08.01.2009, 14:26
Jistě.
Domnívat se, že nová aplikace takového rozsahu bude fungovat na první pokus je nesmysl.
A jak jsem uvedl, my betatesteři budeme mít neskonalý vděk vývojářů!  (poklona)

Uvítal bych od prodejce stejný přístup, jako je dnes běžný standard pro ostatní prodejce, a tím je, že mne nechají bezplatně vyzkoušet zkušební verzi a pak se mohu rozhodnou.

Zaplatit napřed a nevědět za co, je v dnešní době trochu nestandardní - nebo ano?  :o
Chránič chrání - jistič jistí.

Zdeněk Roman

Firefox - nejde
Explorer - OK

Pavel Horský

Toto není řešení. Nebudu přece upouštět od, alespoň pro mne, lepšího a přehlednějšího Firefoxu jen kvůli tomu, že někdo neumí nastavit ovládání i pro tento prohlížeč.
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Lubomír Jindra

Včera napoprvé mi to nešlo, akorát to pro změnu nehlásilo vůbec nic  ;) Odinstaloval jsem starý Acrobat 8 a stáhl přímo ze stránek http://csnonline.unmz.cz/download.aspx novější 9, nainstaloval a vše funguje i nyní bez chybičky.
Po kliknutí na příslušnou ČSN se otevře okno (viz níže) a odtud to jde buď přímo otevřít nebo uložit na hadr.

Windows XP
Mozilla Firefox (funguje bez problému)
Firewall Kerio
Žádné nastavování.

(dance)  (dance) (dance)

Koukal jsem po nějakém softu jak uložit PDF nekódované  >:D zatím marně.
Revize, instalace a opravy elektrických zařízení
Liberecký kraj
www.elektroinstalace-jablonec.cz
jindra@elektri.cz

Miroslav Minařík

Používám také FF. Tím se přihlásím, najdu normu, stáhnu na disk. Ovšem pak po pokusu o čtení to hlásí, že mi vypršelo přihlášení i když jsem přihlášen.
Tedy prohlížeč v tom nehraje roli ale onen Fileopen. Ten má za úkol kontrolovat součet hw, který se pokouší o čtení nebo tisk.
Vyzkoušel jsemněkolik verzí Acrobatu včetně Fileopen. Vše odinstalováno nainstalováno. Prověřeny adresáře a soubory.
Stále stejné.
.

....

Miroslav Minařík

Quote from: Štefan Beláň on 08.01.2009, 14:40
Zaplatit napřed a nevědět za co, je v dnešní době trochu nestandardní - nebo ano?  :o

Pokud budeme filozofovat, pak dělat to, co je standardní znamená dělat to, co už ostatní dělají běžně. Pokud někdo chce mít konkurenční výhodu, musí riskovat a dělat, pořizovat věci jako první. Za cenu, že to bude nefunkční a se spoustou starostí.

Pokud bychom se mohli obrátit a jít si koupit tento produkt jinam, pak by to byla fatální chyba dodavatele. Stav je ten, kdy můžeme být rádi, že se kry hnuly ...
.

....

Lubomír Jindra

Přemýšlím kde může být chyba a nic mě nenapadá  :-\
Mám Reader i ten Fileopen přímo od nich ze sekce download a opravdu nic jsem nenastavoval. Teď jsem ještě zkusil zavřít Firefox, odpojit internet a otevřít nějakou normu uloženou na HD a funguje to. Když to hlásí že "prohlížení vypršelo" napadá mě jen taková blbost, máte správně nastavený datum v PC?
Liberecký kraj
jindra@elektri.cz

Miroslav Minařík

Datum, firewall i cookies OK.
Co dalšího připadá v úvahu?
.

....

Lubomír Jindra

Ještě když se klikne v menu nahoře na pole "účet" vyběhne nabídka "Moje menu" kde horní položka je "Otestovat pdf plug-in" když kliknu vyjede okno viz obrázek.

P.S. Mají to chránění proti grabování oken "Alt + Print Screen" které nefunguje, ale specializovaný prográmek už to zvládá  ;)
Liberecký kraj
jindra@elektri.cz

Josef Drda

Tak jsem se taky dočkal   registrace 1.1.2009 zaplaceno 1.1.2009
Služba je aktivní ..  8.1.2010 17:16:56   (wall)

Ale vše  mi  funguje jak FF tak v IE   (jupi)
Revize, kontroly a servis strojů, přístrojů, elektrických i elektronických zařízení a elektroinstalací. 
Specializace na servis vstřikovacích lisů a vytlačovací strojů na plasty včetně jejich periferií.
Neočekávej , že budeš osvícen , vstoupí-li do tebe elektřina ...

František Šohajda

Jen pro zajímavost....dnes jsem se registroval a č. 650
přibývá to celkem rychle..... ;)
RT -EZ   - elektroinstalace domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...

Miroslav Minařík

08.01.2009, 18:56 #51 Last Edit: 08.01.2009, 19:30 by Miroslav Minařík
Quote from: Lubomír Jindra on 08.01.2009, 17:21
... horní položka je "Otestovat pdf plug-in" když kliknu vyjede okno viz obrázek.
...

Ono otestování je nevím k čemu protože:
1.) pokud mám plug-in v pořádku normy čtu.
2.) pokud plug-in v pořádku není napíše to, že mi vypršelo přihlášení.

A tak jsem sice přihlášen, mám povolené cookies, firewall ok, Acrobat 9, soubory a umístění adresáře Fileopen OK, ale přes to, mi to píše, že mi vypršelo přihlášení ...

Pokud by mi ono OTESTOVAT ověřilo chybějící komponentu a prozradilo víc než, že mi vypršelo přihlášení (leč jsem stále přihlášen  (wall)), byla by to praktická pomůcka.
.

....

kominekr@seznam.cz

Máte povolené cookies??

Ivan Polínek

mám stejný problém, normu stáhnu,ale neotevřu
RT - E1/B; pro laiky: revizní technik bez omezení napětí i v prostředí s nebezpečím výbuchu