• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

02.01.2026, 10:26

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Jaký zvolit kabel pro připojení MVE?

Started by Michal Štauber, 07.04.2010, 15:38

previous topic - next topic

Michal Štauber

Quote from: Jirka Š. Svejkovský on 19.04.2010, 20:01
A jsme zase u toho. Výběrové řízení vyhraje nejlevnější jednomužná firma Ferda Mravenec, práce všeho druhu. Co na tom, že o elektrice nemá páru, kdyžtak se někoho zeptá.

Asi začnu podnikat v plynařině. Nevíte někdo, jak se připojuje středotlaká regulační stanice? Jsem už dlouho ze školy a MaR jsme měli jenom ve čtvrťáku.
Když jste v oboru začínal Vy, tak vám také říkali "Ferda Mravenec, práce všeho druhu"?  Posmívat se umí každý, nejsem mistr světa co zná vše a tak se raději zeptám, to snad není trestné. 

Jirka Š. Svejkovský

Já jsem v oboru začínal tak, že jsem měl vedle sebe profíka, který mě vedl. Společnost, která mě zaměstnala ho platila. Moje kvalifikace stála spoustu peněz jak firmy, pro které jsem pracoval tak i mě.

Vzít jakoukoliv zakázku a pak škemrat moudra po fórech (nebo třeba v hospodě) v zásadních věcech je bohužel zvyk spousty dobrodruhů v poslední době.

Není to dobře, nelíbí se mi to a podporovat to nebudu.
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Miroslav Minařík

Zakončím tuto diskusi poznámkou, že zde je typický příklad anonymního uživatele, kterého nikdo nezná, nikdo netuší zda je to on, nebo někdo jiný. Zda je to ten, za kterého se vydává.

Přes čtyři roky vysvětlujeme, proč si má každý udělat svůj ověřený účet. Klidně jej může použít pouze v komunikaci při řešení podobných problémů.

Pánové zkuste zapnout empatii.
Bude radit vaše maminka recept na bábovku každému koho potká nebo jen tomu, kdo jí bude něčím blízký!?
(wall)
http://elektrika.cz/data/clanky/co-to-znamena-verifikace-uzivatelskeho-uctu
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Jaroslav Borovec

Quote from: Miroslav Minařík on 24.04.2010, 13:51
Zakončím tuto diskusi poznámkou, že zde je typický příklad anonymního uživatele, kterého nikdo nezná, nikdo netuší zda je to on, nebo někdo jiný. Zda je to ten, za kterého se vydává.

Přes čtyři roky vysvětlujeme, proč si má každý udělat svůj ověřený účet. Klidně jej může použít pouze v komunikaci při řešení podobných problémů.

Pánové zkuste zapnout empatii.
Bude radit vaše maminka recept na bábovku každému koho potká nebo jen tomu, kdo jí bude něčím blízký!?
(wall)
http://elektrika.cz/data/clanky/co-to-znamena-verifikace-uzivatelskeho-uctu

Technický přesun tématu. #4#
Téma je přesunuto a znovu otevřeno.