• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

02.01.2026, 16:47

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Nové testy ITI

Started by Vlastimil Švadlenka, 03.04.2005, 13:53

previous topic - next topic

Vlastimil Švadlenka

Brouzdám po netu a hledám nové otázky k testům (od roku 2005)zkoušek revizních techniků.Nějaké jsem našel,ale byly z roku 2004.
Neví někdo,kde bych mohl stáhnout nové otázky pro rok 2005?
Pokud možno i s odpovědmi.Nebo mi to prosím mejlněte prokoup@centrum.cz.Díky.
Jinak by mne zajímalo jaký prohlížeč používáte.Snažil jsem se sem přihlásit FireFoxem,ale nějak mi to nebralo.Tak jsem musel oprášit starý dobrý IE :-D  .Předem díky za pomoc.

Miroslav Minařík

otazky platne pouze do konce roku na internetu kompletne ke stazeni nikdy nebyly
otazky pro rok 2005
jsou na www.iti.cz a jejich kopie je i u nas
jinak elektrika je nejlepsi v mozille a pak teprve ie
firefox byl v mnoha funkcich nekompatibilni

.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Jaroslav Hasala

Nebylo by od věci doplnit testy zde, na ELEKTRIKA.CZ o otázky z legislativy.

Jan Břečka

, připravuji se na zkoušky RT a některým otázkám stále nemohu porozumět.
Moc bych byl rád, kdyby mi někdo z vás poradil s otázkou č.:

9)Na čem jsou závislá blokovací zařízení, která činí funkci spínacího přístroje?

12)Jaká větrání, která jsou nad zemí v místnostech se zařízením SF6 jsou postačující?

15)U jakých výkonů se nemusí u olejových transformátorů s obsahem oleje do 1000 litrů zřizovat havarijní jímka (pokud k tomu nejsou zvláštní důvody)?

Jak tomu mám rozumět?
Prosím, poraďte mi jaká se očekává odpověď.

Karel Baborský

Nové testy opravdu nejsou volně k sehnání, alespoň jsem je nikde neviděl ke stažení. Je fakt, že odpovědi jsou k testům dle ČSN velmi rozsáhlé a nelze je jednoznačně určit.
V rámci kurzu "Přípravy k přezkoušení RT" jsme vypracovali otázky ke všem testům, aby se je účastníci našeko kurzu mohli snadno naučit. K tomu samozřejmě musí být průvodní slovo a názorné ukázky pro použití v praxi. Svoje získané znalosti si mohou na místě ověřit písemným testem. Nechci si dělat zadarmo reklamu, ale chci vypomoci těm, kteří to opravdu potřebují a hledají možnost, jak to snadno a úspěšně zvládnout.

eboss

Testové otázky s odpověďmi vydalo ITI Praha knižně a jsou dostaní na AMPERu za veletržní cenu!

Na stánku Elektrika.cz 2A4 jsou přítomní zástupci ITI.

Jirka Š. Svejkovský

Quote from: Administrátor fóra, čistič on 01.04.2008, 09:44
Testové otázky s odpověďmi vydalo ITI Praha knižně a jsou dostaní na AMPERu za veletržní cenu!

Na stánku Elektrika.cz 2A4 jsou přítomní zástupci ITI.

Komerce dorazila už i na ITI :( Já osobně ocenil vydání (zdarma) otázek s tím, že jsem si odpovědi našel sám. Velmi efektivní způsob přípravy!
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

eboss

Quote from: Jirka Š. Svejkovský on 01.04.2008, 11:16
Komerce dorazila už i na ITI :( Já osobně ocenil vydání (zdarma) otázek s tím, že jsem si odpovědi našel sám. Velmi efektivní způsob přípravy!

Jirko můžes se zeptat proč nejsou zdarma ... Ale já už zdarma raději nic nechci ...

eboss

Po stížnostech na MPSV ohledně přímého prodeje této učebnice na AMPERu zastaven!