• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Chcete se svézt elektromobilem sami? Není problém, stačí sdělit zde!

Started by Miroslav Minařík, 23.06.2011, 22:30

previous topic - next topic

Miroslav Minařík

Nelze si někam jen tak zajet. Jsme strezeni pro rekord a mame omezeny dojezd tak jsou stanovene presne body. až budu u pc tak je zde vystavim driv nez to bude v novinach :-)
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Miroslav Minařík

.

....

Jiří Schwarz

Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Vít Rotrekl

12.8. Brno je špaténka... :( to jsem zrovna na dovolené na druhým konci republiky  :( (wall)
Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Jiří Mudra

Mým jménem tam asi bude táta (a má spousty otázek :-) ).. já pravděpodobně budu muset tvrdnout v práci :-(
Mohu se zeptat v kolik hodin cca předpokládáte příjezd do K.Varů ? děkuji

Elektrikář - údržbář §6, §8

Miroslav Minařík

Quote from: Jiří Mudra on 21.07.2011, 20:00
Mým jménem tam asi bude táta (a má spousty otázek :-) ).. já pravděpodobně budu muset tvrdnout v práci :-(
Mohu se zeptat v kolik hodin cca předpokládáte příjezd do K.Varů ? děkuji

Do Karlových Varů přijedeme dopoledne, ale musíme euto nabít. Tak s půjčováním počítat tak od 14. hodin.
.

....

Miroslav Minařík

Quote from: Vít Rotrekl on 21.07.2011, 19:48
12.8. Brno je špaténka... :( to jsem zrovna na dovolené na druhým konci republiky  :( (wall)

A tam se zrovna mineme?
.

....

Kamil Novák

Lépe jste to vymyslet nemohli!  (jednicka)
Tak tedy 6.8. ve Vrchlabí  (drinks).

PS Z Jablonce n.N. pojedete do toho Vrchlabí kudy?
Podle udávané vzdálenosti asi přes Železný Brod, Semily a pak "Pojizerkou".
Peugeoty byly a jsou sice měkká vozítka ale jestli opravdu pojedete touto trasou, tak doporučuji vzít nějaké podprdelníky a přilby s sebou! A hlavně za jízdy nemluvit - hrozí překousnutí jazyka při průjezdu kteroukoli z mnoha děr!  (!)  (surprice)
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Vít Rotrekl

Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Miroslav Minařík

Quote from: Kamil Novák on 21.07.2011, 20:45
Lépe jste to vymyslet nemohli!  (jednicka)
Tak tedy 6.8. ve Vrchlabí  (drinks).

PS Z Jablonce n.N. pojedete do toho Vrchlabí kudy?
Podle udávané vzdálenosti asi přes Železný Brod, Semily a pak "Pojizerkou".
Peugeoty byly a jsou sice měkká vozítka ale jestli opravdu pojedete touto trasou, tak doporučuji vzít nějaké podprdelníky a přilby s sebou! A hlavně za jízdy nemluvit - hrozí překousnutí jazyka při průjezdu kteroukoli z mnoha děr!  (!)  (surprice)

Cestu budeme plánovat o něco později, ale už teď víme, že v té oblasti budeme mít nabíjecí deficit. :-(
.

....

Miroslav Minařík

Quote from: Vít Rotrekl on 21.07.2011, 21:08
Bohužel ano. 5. odjiždím do západních čech

Nestíháš žádný z našich termínů? To je tedy o chlup! :-(
.

....

Kamil Novák

Quote from: Miroslav Minařík on 21.07.2011, 21:27
Cestu budeme plánovat o něco později, ale už teď víme, že v té oblasti budeme mít nabíjecí deficit. :-(

Na trase 50 km?
Nerozumím.  :-\
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Miroslav Minařík

Quote from: Kamil Novák on 21.07.2011, 21:35
Na trase 50 km?
Nerozumím.  :-\

No ono to nebude tak přímočaré jak vypadá.
Ty body potřebujeme projet. Spoustu plánovaných činností zde vůbec neuvádíme. Raději.
.

....

Jiří Schwarz

Jestli pojedete v Plzni směrem na Karlovy Vary přes město, přes sídliště Lochotín (prostě přímo, po výpadovce), přeji vám víc štěstí, než jsem tam měl před několika dny. Pěkně jsem se pokochal pohledem na rekonstrukci tramvajové trati, když jsme "poskakovali" v koloně.
Elektromobil by mohl mít výhodu proti autu se spalovacím motorem že se nebude přehřívat, když bude v takové koloně a bude víc stát než pojede...
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Milan Hudec

Quote from: Miroslav Minařík on 21.07.2011, 21:27

Pouze bych poradil, že nabíjecí deficit se dá vyřešit elektrocentrálou a 20l benzinu vozeného sebou. :)

Miroslav Minařík

Quote from: Milan Hudec. on 22.07.2011, 08:46
Pouze bych poradil, že nabíjecí deficit se dá vyřešit elektrocentrálou a 20l benzinu vozeného sebou. :)

Původně jsem zamýšlel si takovou rezervu vzít, ale bez ní to bude větší dobrodružství.
A nežijeme na prérii.
Zásuvek všude dost.
.

....

Milan Hudec

Mirku jasný.
Stejně by mne moc zajímalo, na kolik by přišel provoz elektromobilu, krmeného přes centrálu.

Šťasnou cestu

Miroslav Minařík

Quote from: Milan Hudec. on 22.07.2011, 09:14
Mirku jasný.
Stejně by mne moc zajímalo, na kolik by přišel provoz elektromobilu, krmeného přes centrálu.

Šťasnou cestu

Dík.
To mě samozřejmě zajímá také. je to jako drbat se pravou rukou na levém uchu. :-)
.

....