• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Chcete se svézt elektromobilem sami? Není problém, stačí sdělit zde!

Started by Miroslav Minařík, 23.06.2011, 22:30

previous topic - next topic

Jan Alin

Quote from: Miroslav Minařík on 22.07.2011, 09:21
Dík.
To mě samozřejmě zajímá také. je to jako drbat se pravou rukou na levém uchu. :-)

Když jsem si tohle přečetl tak mě napadlo jestli se vyrábí model pro zdatné cyklisty s dobíjením pomocí vlastní síly.  :D

Milan Hudec

Quote from: Jan Alin on 22.07.2011, 09:31
Když jsem si tohle přečetl tak mě napadlo jestli se vyrábí model pro zdatné cyklisty s dobíjením pomocí vlastní síly.  :D

Ano je ve stádiu ověřování, zatím se naráží na problém, že po dobití baterií je cyklista tak vyšťavněnej, že není schopen řídit vozidlo. :)

Jan Alin

Quote from: Milan Hudec. on 22.07.2011, 10:50
Ano je ve stádiu ověřování, zatím se naráží na problém, že po dobití baterií je cyklista tak vyšťavněnej, že není schopen řídit vozidlo. :)

V tom případě jsem za vybudování dobíjecí stanice u každého Spinningového centra.  ;)

No nic, dost srandy a jdu zas něco dělat, už je čas.

Jan Štěpán

Hradec, jestli bude plno tak Jablonec. S těma dobíjecíma stanicema u spining centre to není špatnej nápad. Cvičenci by mohli dostávat slevy podle našlapanejch Wh...  >:D
ELprojekt.cz s.r.o. projektování a realizace elektrických zařízení.

EKOLO

Quote from: Kamil Novák on 23.06.2011, 22:45
Předpokládám, že Krkonoše nelze minout.  (!)

Za podpis petice, kterou najdete na našich webech umožnuji svezení elektromobilem dle vlastního výběru již 5 let.
Předpokládám, že redakce zajede i do Prčic a rozdáme si to do kopce.
www.elektromobil.wz.cz

Jan Alin

Quote from: EKOLO on 22.07.2011, 11:34
Za podpis petice, kterou najdete na našich webech umožnuji svezení elektromobilem dle vlastního výběru již 5 let.

To mě připomíná "dali mě 500,- za to, že budu volit jejich stranu". Nikdy jsem nepodepsal nic za úplatu a nemíním s tím začínat ani kdyby jste mě dal elektromobil zdarma i s hrazením nákladů provozu. Leda bych si mohl sám napsat text té petice, jenže to by asi nebyl zase zájem z vaší strany.  ;)

Josef Nosek

Kopec03

Quote from: Jan Štěpán on 22.07.2011, 11:08
Hradec, jestli bude plno tak Jablonec. S těma dobíjecíma stanicema u spining centre to není špatnej nápad. Cvičenci by mohli dostávat slevy podle našlapanejch Wh...  >:D

Rádi vás uvidíme v Hradci Králové 7.8. od 13:00

Miroslav Minařík

Quote from: Jan Štěpán on 22.07.2011, 11:08

Tak kam tě mám zapsat?
Zde je přehled míst a pod každým místem se kliknutím dostaneš na podrobnosti dne, kde si připravujeme seznam atd.
http://elektrika.tv/electric-emotion/planovana-trasa-electric-emotion-tour-2011

Ty jednotlivé stránky budeme průběžně po cestě doplňovat.
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Miroslav Minařík

Quote from: EKOLO on 22.07.2011, 11:34
Předpokládám, že redakce zajede i do Prčic a rozdáme si to do kopce.
www.elektromobil.wz.cz

Cesta je daná zde.
Můžete se někd připojit k nám.
:-)
.

....

EKOLO

Quote from: Jan Alin on 22.07.2011, 11:51
To mě připomíná "dali mě 500,- za to, že budu volit jejich stranu". Nikdy jsem nepodepsal nic za úplatu a nemíním s tím začínat ani kdyby jste mě dal elektromobil zdarma i s hrazením nákladů provozu. Leda bych si mohl sám napsat text té petice, jenže to by asi nebyl zase zájem z vaší strany.  ;)

Kdo nechápe a neví, že jsem k dnešnímu dni nechal "si vyzkoušet" a ještě jsem dělal instruktora více ,než 1000 zájemcům, kteří byli rádi, že jsem je upozornil na petici...propaganda elektromobilů je mé poslání a dělám to upřímně , nezištně a rád. A pokud to někomu připomíná cokoli, tak ode mne je to asi tak: rád budu dělat instruktora v elektromobilu každému, kdo bude mít zájem a ještě mu poradím, kde může podpořit tato vozidla, pokud bude chtít. ale je mi to fuk. Jezdím elektromobily 30 let, posledních 10 výhradně, líbí se mi to a baví mě to. Můžete se dát k nám. www.elektromobily-os.cz
děláme to pro radost a ne pro byznys. Takových je nyní více a dost, akorát mohou elektromobilitě uškodit nepravdivými výroky.

Jan Alin

Quote from: EKOLO on 22.07.2011, 16:03
A pokud to někomu připomíná cokoli, tak ode mne je to asi tak: rád budu dělat instruktora v elektromobilu každému, kdo bude mít zájem a ještě mu poradím, kde může podpořit tato vozidla, pokud bude chtít.

I jo, s tímhle bych už souhlasil. Elektromobil se mě líbí a je to velice zajímavá cesta vpřed, jen ten zdroj nějak dopilovat.

Miroslav Minařík

Přátelé, zkontrolujte prosím, zda jsem vás na konkrétní místo správně zaznamenal.
Co jsem nepřehledl, tam je ...
.

....

Bambus

,,Pouze bych poradil, že nabíjecí deficit se dá vyřešit elektrocentrálou a 20l benzinu vozeného sebou. "

Přesně tak V3eska s výložníkem pro kabel , solidní zásuvkový komplet a může se jet nonstop . Sice to bude jak autíčko na dálku ale zase to bude nonstop jízda .Jenom nezapomenout na tu odtahovku , Vejda se může samozřejmě poee a  se spanilou jízdou je konec .

PS : je podmínkou pro svezení vylepení reklamní samolepky ,,elektrikář v autě" na svém autě ?

Miroslav Minařík

Quote from: Bambus on 23.07.2011, 18:10
PS : je podmínkou pro svezení vylepení reklamní samolepky ,,elektrikář v autě" na svém autě ?

Ne, ta samolepka s testováním elektromobilu nemá nic společného.
.

....

Miroslav Minařík

Na trase EET 2011 (na jižní Moravě) se připojí i Petr Jahoda na elektrickém skútru. Samozřejmě v rámci dojezdových možností elektroskútru.
Očekáváme ho možná již v Otrokovicích, v Brně (samozřejmost) a dál nač si troufne ...

[video]/video/2010/2011/11schrack_eskutr_amper.mp4[/video]

Více o EET 2011 na http://electric-emotion.cz
.

....

Lukáš Malík

Ty Otrokovice 11.8. mě celkem lákají, přijedu se podívat (jsem od Vsetína).
Bylo by možné jedno místo na svezení se pažoutem, pokud není plno?  (whist)
Domovní a bytové elektroinstalace.
Opravy, údržba, návrhy a rekonstrukce.
Realizace datových sítí, rozvodů TV a DT.

Miroslav Minařík

Quote from: Lukáš Malík on 24.07.2011, 20:20
Ty Otrokovice 11.8. mě celkem lákají, přijedu se podívat (jsem od Vsetína).
Bylo by možné jedno místo na svezení se pažoutem, pokud není plno?  (whist)

Myslím, že v těch Otrokovicích to vyjde. už mě v Lapp Kabelu upozorňovali, že pozvou hodně klientů. A máme jen jedno auto a musíme nabíjet. Ale myslim, že tam je kde jezdit a že se to zvládne. Krom toho tam bude k vidění Lapp Kabel.
Píšu vás na seznam.
.

....