• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 23:29

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Lze umístit plochý kabel CYKYlo do betonove podlahy?

Started by blesk11, 07.09.2011, 18:26

previous topic - next topic

Berk

Dekuji fakt všechno co ste posledne psali je fakt k teme :) Ale to tak byva když se starci dostanou k netu  ;)

Khun Václav

Quote from: Berk on 09.09.2011, 20:46
Dekuji fakt všechno co ste posledne psali je fakt k teme :) Ale to tak byva když se starci dostanou k netu  ;)

Tak děkuji že jste mě v 21 letech nazval starcem.  (dance)  Chodím se sem velmi rád vzdělávat ve věcech, o kterých toho ještě tolik nevím, a rady od profesionála jako p. Horský jsou pro mně na vyšší váze, než rada kterou napíše "dobrej strejda na tykačku".... Nijak se prosím nezlobte, můj osobní názor k problematice věci. P. Horský jen vyjádřil svůj názor (a možná nejen svůj) na na váš argument.

Berk

Quote from: Vilfein on 09.09.2011, 20:57
Tak děkuji že jste mě v 21 letech nazval starcem.  (dance)  Chodím se sem velmi rád vzdělávat ve věcech, o kterých toho ještě tolik nevím, a rady od profesionála jako p. Horský jsou pro mně na vyšší váze, než rada kterou napíše "dobrej strejda na tykačku".... Nijak se prosím nezlobte, můj osobní názor k problematice věci. P. Horský jen vyjádřil svůj názor (a možná nejen svůj) na na váš argument.

Super myslim že tohle vsechno nepatri do tyhle temy! V pravidlech fora je neco malo o spravani voci ostatnim tak si je prectete. Nic nemam proti nikomu, jen chci poradit :) takze hesky vecer

Jiří Schwarz

Často se v těchto diskusích objevuje kombinace odpovědí v češtině a slovenštině.
Ale když je jeden příspěvek trochu česky, trochu slovensky a "trochu bez diakritiky", myslím si o autorovi svoje!
Přece jen by se technik na odborném webu mohl vyjadřovat jinak, než nějaký ignorant na facebooku...
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Milan Illek

Quote from: Jiří Schwarz on 09.09.2011, 23:12
Často se v těchto diskusích objevuje kombinace odpovědí v češtině a slovenštině.
Ale když je jeden příspěvek trochu česky, trochu slovensky a "trochu bez diakritiky", myslím si o autorovi svoje!
Přece jen by se technik na odborném webu mohl vyjadřovat jinak, než nějaký ignorant na facebooku...

(jednicka) Není co dodat. :)

Pavel Horský

Přesně tak.
Jinak se k ničemu vyjadřovat nebudu. Co si myslím, jsem již napsal.
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Martin Novák

Ja jsem si az doted myslel, ze tohle je odborny web venovany elektrice. A najednou koukam a tady je to vlastne pobocka Ustavu pro jazyk Cesky akademie ved... 

Khun Václav

Ale musíte uznat, že když tu nějaký technik napíše napůl česky, napůl slovensky, napůl s diakritikou, napůl bez, že jeho správa vypadá tak nějak všelijak, jen né důvěryhodně a odborně.... Jasně, stane se že se vynechá háček nebo čárka... ale určitě né když se to opakuje v jedné větě x krát....

Milan Hudec

Quote from: Vilfein on 10.09.2011, 13:57
Ale musíte uznat, že když tu nějaký technik napíše napůl česky, napůl slovensky, napůl s diakritikou, napůl bez, že jeho správa vypadá tak nějak všelijak, jen né důvěryhodně a odborně.... Jasně, stane se že se vynechá háček nebo čárka... ale určitě né když se to opakuje v jedné větě x krát....

Nejnebezpečnější jsou ti, co píší sice bez chyb, ovšem také někdy bludy.

Khun Václav

Quote from: Milan Hudec. on 10.09.2011, 14:01
Nejnebezpečnější jsou ti, co píší sice bez chyb, ovšem také někdy bludy.

A od toho tu jsou i profesionálové, kteří dotyčného v případě nesprávně podaných informací opraví. :) (tím samozřejmě nemyslím sebe!)

Milan Hudec

Quote from: Vilfein on 10.09.2011, 14:08
A od toho tu jsou i profesionálové, kteří dotyčného v případě nesprávně podaných informací opraví. :) (tím samozřejmě nemyslím sebe!)

No jo, ale jak má laik, poznat, kdo je zde skutečným profesionálem?

Khun Václav

Quote from: Milan Hudec. on 10.09.2011, 14:22
No jo, ale jak má laik, poznat, kdo je zde skutečným profesionálem?

Např. Verifikovaný uživatel.

Milan Hudec

Quote from: Vilfein on 10.09.2011, 14:24

Tak to bych tedy nedoporučoval, nebudu uvádět nijaké příklady, ale tak jak jsou mezi ver. naprosto špičkový odborníci, našel bych tam i jejich opaky.
Myslím, že laik musí být v mnoha případech z odpovědí zmaten.

Pavel Horský

10.09.2011, 15:53 #49 Last Edit: 26.12.2011, 21:47 by Miroslav Minařík
Quote from: Vilfein on 10.09.2011, 14:24

Verifikace není stvrzením profesionality, ale prokázáním pravé totožnosti, která byla ověřena.
Ověřením pravosti nezjistíme úroveň profesionality, ta se ukáže postupem času z přístupu a odpovědí k jednotlivým problémům a tématům v diskusních vláknech.
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz