• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

09.01.2026, 21:32

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Procházka ELEKTRAMEM 2011 (#1.1) Milwaukee, SHOP Elektram, Citel

Started by Redakce portálu Elektrika.cz, 30.10.2011, 21:36

previous topic - next topic

Redakce portálu Elektrika.cz

Milwaukee Electric Tool a rádio na staveniště, Elektram otvírá nový e-shop na adrese http://shop.elektram.cz, Citel ...
Zdroj: zde...

[video]/video/2011/110901_1000_prochazka_01_cast_01.mp4[/video]

Co vás napadá v souvislosti s touto informací?

Václav 3

Nahlédl jsem do nabídky a některé ceny se mi zdají docela vysoké, tak trochu jak v bauxxx

Miroslav Minařík

Quote from: Václav 3 on 31.10.2011, 06:30
Nahlédl jsem do nabídky a některé ceny se mi zdají docela vysoké, tak trochu jak v bauxxx

To budou koncové ceny přece.

Netto cena se objeví po přihlášení a samozřejmě podle sjednaných kondicích.
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Zdenek Rajmont

Elektram mne lanařil několik let. (máme jej za rohem) Posílal roztodivné obchodní zástupce, kteří uměli jen vypít kafe. Vždy, když jsem něco objednal to špatně dopadlo. Naposledy když jsme chtěli využít jeho vychvalovaný rozvoz abychom dostali materiál na stavbu, zavolal někdo z Elektramu, že " v Meziříčí nezastavujeme, jen projíždíme". Tím jsem s nimi definitivně skončil. Možná přestěhování do nových prostor něco uvnitř firmy vyřešilo, ale na další experimenty s Elektramem nemám čas.
Pokud je problém neřešitelný, tak to nikomu neříkejte. Vždy se totiž někde najde blbec který to neví a vyřeší to.
Kdo dře jako kůň, je osel.
www.rajmont.cz

Václav 3

Quote from: Miroslav Minařík on 31.10.2011, 07:38
To budou koncové ceny přece.

To vím, nejsem včerejší, ovšem i když odečtu obvyklou marži, připadnou mi ty ceny vysoké.

Lukáš Rotrekl

pokud je u elektramu zbozí správně zadáno v databázi a nejste přihlášen nebo pro něj nemáte rabat, měla by se zobrazit katalogová cena výrobce
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.