• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

09.01.2026, 21:32

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Kde lze získat návod k ovladači HDO TR610S?

Started by Václav Pešek, 06.11.2011, 20:11

previous topic - next topic

Václav Pešek

06.11.2011, 20:11 Last Edit: 06.11.2011, 20:49 by Miroslav Minařík

Potřeboval bych získat návod k ovladači HDO (je v ER) Theben TR610S.
Na stránkách výrobce jsem jej nedohledal, jinde po internetu jen na jiné typy které  ač to tak nevypadá, nejsou ani podobné (třeba TR610 bez S je normální časák, Tr610 2 taky..)

Potřebuji to pro kontrolu chování ovladače HDO, ideálně v češtině, pokud nebude nepohrdnu ani německým nebo anglickým vydáním.
CNC mechanik - §6

Petr Doležal

06.11.2011, 21:27 #1 Last Edit: 06.11.2011, 21:36 by Petr Doležal
http://translate.google.cz/translate?sl=en&tl=cs&js=n&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fsteffes.com%2FResource-Library%2FTechnical%2520Resource%2520Library%2520V3.00%2FControls%2FTheben_Time_Clock%2FTheben_Time_Clock_Setting_Instructions_-_TR610_S.htm
A pokud funkci toho přístroje znáte, překlad si doladíte  :)
Na zdraví a abychom byli lidmi
to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení

Vít Rotrekl

Když něco nevíte, nebo nemůžete najít zeptejte se Petra Doležala. Ten najde všechno. A u mě má bod.

Pane Doležal, měl by vás zaměstnat google jako nejlepšího vyhledávače. ;D
Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Petr Doležal

Žádná kouzla. Do Googlu jsem zadal:   manual Theben TR610S
Na zdraví a abychom byli lidmi
to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení

Jozef BABJAK

Vy si z toho uťahujete, ale v minulosti existovala služba Google Answers. Platení zamestnanci Googlu vyhľadávali odpovede pre kohokoľvek, kto bol ochotný za to zaplatiť. Kto položil otázku, zároveň uviedol, koľko zaplatí za odpoveď. Polovica sumy išla fy. Google, polovica konkrétnemu "vyhľadávačovi". Opytujúci sa mal právo na jedno "dovysvetlenie" a mal možnosť k stanovenej sume pridať tringelt.