• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Už jste slyšeli o prvním českém a elektrotechnickém sitcomu?

Started by Miroslav Minařík, 13.03.2012, 23:02

previous topic - next topic

Miroslav Minařík

Quote from: Martin Mišík on 26.03.2012, 15:18
Zdravím všechny... tvůrci tuto diskusi samozřejmě sledují a za každý námět jsme rádi ;)

Co kdybys Martine třeba něco prozradil co bude v dalším dílu?

Připomínám, že první díl vysíláme vždy v celou hodinu na http://elektrika.TV/live
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Martin Mišík

Juhu, Mirku, ale podstata seriálu je přeci v tom, že každý díl končí v napínavém okamžiku, tak aby se divák těšil... pokud bych prozradil, co přijde, už by to pro vás ztratilo to nejdůležitější... napínavost, přítažlivost a tajemství... a už bychom to pak nemuseli točit, což stojí měsíc práce a mohl bych to tady všechno hezky napsat na fóru za dvě hoďky...  ;)

Miroslav Minařík

Quote from: Martin Mišík on 26.03.2012, 17:55
Juhu, Mirku, ale podstata seriálu je přeci v tom, že každý díl končí v napínavém okamžiku, tak aby se divák těšil... pokud bych prozradil, co přijde, už by to pro vás ztratilo to nejdůležitější... napínavost, přítažlivost a tajemství... a už bychom to pak nemuseli točit, což stojí měsíc práce a mohl bych to tady všechno hezky napsat na fóru za dvě hoďky...  ;)

No já to vím kolik to dá hokny, ale mě se všichni ptají jako bych to věděl. Ale scenář píšeš ty. Apropo mám další zápletky!
.

....

Martin Mišík

Quote from: Jan Štěpán on 25.03.2012, 10:54
:) tak to je hodně zajímavý. Jen víc, jen houšť... Škoda že jsem tohle dílko na Ampéru neviděl...
Bylo by možná dobré do budoucna udělat i nějaký klip typu "nerýpej se v elektrice..."
(poklona) (jednicka)

Jako myslíte natočit nějaký krátký fórek typu... kterak se komik vrtal v rozvodní skříni? Přesněji v čem by se měl vrtat, aby vypadal jako neodborný blázen, který si troufá přespříliš? Dramaturgicky se dá vystavět na začátku týpek, co machruje před ženou a co nakonec skončí, jak zbitý pes... ;)

Martin Mišík

Quote from: Miroslav Minařík on 26.03.2012, 18:01
No já to vím kolik to dá hokny, ale mě se všichni ptají jako bych to věděl. Ale scenář píšeš ty. Apropo mám další zápletky!

Však to je dobře, ne? Pokud se lidé ptají, znamená to, že mají zájem a hovoří o tom. Zápletky? Rád si je vyslechnu  ::) By jsme v týdnu mohli jít na pívo?

Martin Mišík

Quote from: Aleš Dudek on 25.03.2012, 15:20
zajímavé, když se nad tím zamyslíš není to tak úplně k smíchu taková zpráva o stavu doby

Jsem velmi rád, že to tam vidíte...

Miroslav Minařík

Quote from: Martin Mišík on 26.03.2012, 18:11
Však to je dobře, ne? Pokud se lidé ptají, znamená to, že mají zájem a hovoří o tom. Zápletky? Rád si je vyslechnu  ::) By jsme v týdnu mohli jít na pívo?

Martine vytvoř si účet s loginem a heslem ať můžeš přidat svou fotku!
Na pivo můžeme jít, ale někam kde nebude tak nahuleno jak posledně.
Umí se třeba Tomáš třepat v rytmu 50Hz?
Měl bych pro něj několik námětů jak ztvárnit některé naše Hrobařovy příběhy!
Pro nás pobavení, pro spotřebitele varování.

Mě se líbilo jak Dolfi pochybuje o Ohmově zákonu :-)
.

....

Pavel Horský

Jistě by se dala vsunout i scénka z našich Podbořanských chodníků. Pamatuješ Mirku na příběh s lampami uprostřed chodníků s fotkou mojí manželky jak vzala sloup hubou? Myslím, že kdyby se to dobře zahrálo, byl by to jeden z vtipných okamžiků. Námětů by bylo jistě hodně.  ;) :D
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Jirka Š. Svejkovský

Otázka zní, kdo všechno může mluvit do scénáře, jaká je cílová skupina pro producenta, kam směřuje investor...

První díl se mi líbil, ale není z něj patrné nic. Teda kromě Mirkovo střelby do hromořad  :)
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Miroslav Minařík

Quote from: Jirka Š. Svejkovský on 26.03.2012, 20:51
Otázka zní, kdo všechno může mluvit do scénáře, jaká je cílová skupina pro producenta, kam směřuje investor...

První díl se mi líbil, ale není z něj patrné nic. Teda kromě Mirkovo střelby do hromořad  :)

Martin si do scénáře nenechá mluvit. Vyslechne příběhy a sestaví scénář. Možná proběhnou korekce, ale to bych tipoval na kolegu Steinbauera z FEKTu.
Sám mlhavě mohu tušit kterým směrem se to bude vyvíjet, ale neznám scénář. Měl bych jít na nějaké natáčení zaznamenat něco veselého.
Pokud budu moci.

První díl se mi líbil, ale není z něj patrné nic. Teda kromě Mirkovo střelby do hromořad  :)

Z prvního dílu je toho řečeno mnohé a věř mi, že věta o 62 305 tam byla pouze jako věta vytržená z kontextu. Pouze proto, že je to letos diskutovaný dokument. Nic víc to významově neznamená.
.

....

Martin Misik

Zdravím, nejprve ze všeho se sbírají náměty, podněty, tyto pak náš tým může zapracovat do scénáře, kde již pracujeme tak, aby jednotlivé záběry na sebe navazovaly... a aby to celé takzvaně "fungovalo". V této prvotní fázi námětu, jsou pro nás Vaše nápady, případné vtípky, tipy atd. velice přínosné. Kam tím vším směřujeme? Rádi bychom s tímto dílem nejprve oslovili elektrotechniky a pak také širokou veřejnost, aby se o elektrotechnice konečně na veřejnosti začalo hovořit...
Jinak seriál se tvoří tak, že máme již předrýsovány některé pevné body, které nám naznačují kudy by měly vézt jednotlivé dějové linie, víme kam kterou postavu musíme dostat, abychom mohli tvořit co nejzajímavější situace, každopádně však máme neustále volné ruce pro další nápady, kde je také dost velký prostor pro vás, aby jste mohli děj ovlivnit ;-)

Jiří Mudra

Elektrikář - údržbář §6, §8

Miroslav Minařík

Depeše z První analogové kavárny ...
.

....

Petr Doležal

V TV seriálu "Třetí patro" elektrotechnik žádný, ale elektrikářů přehršel. Vojta dělá elektriku paní Mádlové, průserář Miky Kadlec blbě sádruje, Vaculík jako mistr Brázda a další.
Kdo si pamatuje?
Na zdraví a abychom byli lidmi
to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení

Miroslav Minařík

Ze včerejšího pivního briefingu filmového štábu jsem zjistil několik fragmentu z budoucnosti.
Další díl má být až začátkem května.
Hledají se další protagonisté a sponzoři filmu.
Sitcom se opravdu staví za běhu. Je úžasné kolik šílených nápadů vznikne u piva a nakonec se jeden chytí!
V každém případě se těším na další část. Sám nevím jak to bude pokračovat přesně. To ví možná Martin s Markétkou.

První část naleznete v archívu zde ...
http://elektrika.tv/video/2012/phoenixcontest_dil1_v8_fullhd.mp4
.

....

Milan Hudec

Quote from: Petr Doležal on 30.03.2012, 08:42
V TV seriálu "Třetí patro" elektrotechnik žádný, ale elektrikářů přehršel. Vojta dělá elektriku paní Mádlové, průserář Miky Kadlec blbě sádruje, Vaculík jako mistr Brázda a další.
Kdo si pamatuje?

Jestli se dobře pamatuji, tak paní Mádlové, by dělal eletriku rád kde, kdo (dance)

Miroslav Minařík

Na dokončení dalších dílů nejsou peníze. Resp. nejsou sponzoři. Škoda. Čekám na pokračování.
.

....

SMILEK