• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

12.01.2026, 17:40

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Zápis z jednání volených orgánů UE ČR

Started by Jan Franěk, 21.05.2012, 08:02

previous topic - next topic

Jan Franěk

Jak probíhalo jednání Unie Elektrotechniků ČR začátkem dubna v Pardubicích? Jaké důležité body k projednání byly na programu a k jakým závěrům se dospělo? Zápis z jednání volených orgánů UE ČR v Domě kultury Pardubice, dne 5. 4. 2012. Byl navrhnut a následně schválen, termín mimořádného 6. sněmu Unie, kde mohou být voleny volené orgány Unie. Předpokládaný termín 6. sněmu je ...
Zdroj: zde...

Co vás napadá v souvislosti s touto informací?
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Zdenek Rajmont

QuoteUnie však nemá žádný majetek, příjmy ani výdaje v letech 2010 a 2011 nebyly žádné.

Věru neradostná "zpráva o stavu unie" přednesená prezidentem kongresu ...
Česky se tomu říká "holý zadek" ...

Pokud je problém neřešitelný, tak to nikomu neříkejte. Vždy se totiž někde najde blbec který to neví a vyřeší to.
Kdo dře jako kůň, je osel.
www.rajmont.cz

Milan Hudec

Honzo neuraž se, ale je to čtení, jak z jiného světa, je to samozřejmě věc Vašich členů, ale osobně mě to připomíná nudné schůze ROH, tímto tempem elektrony nepředběhnete :)

Jan Franěk

Quote from: Milan Hudec on 21.05.2012, 19:37
Honzo neuraž se, ale je to čtení, jak z jiného světa, je to samozřejmě věc Vašich členů, ale osobně mě to připomíná nudné schůze ROH, tímto tempem elektrony nepředběhnete :)

Neboj, neurazím se. Spíš mě to pobavilo.

Napiš mi prosím, jak by měl vypadat ne-nudnej zápis z oficiálního jednání podobné, vlastně jakékoliv organizace. To se tam třeba píšou vtipy aby to bylo čtivější? Něco jako býval Dikobraz?  ;D ;D ;D
Schválně, jak by sis takový zápis představoval. Klidně mi ho pošli do mailu.

Možná pak rádi připravíme napříště něco méně nudného až veselého.   ;) ;)

PS: ale nuda tam rozhodně nebyla. Smozřejmě až po skončení oficiální části. Více ti mohu povědět někdy osobně.

Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Milan Hudec

Quote from: Jan Franěk on 22.05.2012, 08:25
Smozřejmě až po skončení oficiální části. Více ti mohu povědět někdy osobně.

To je právě ono, ty nej. problémy se řeší mimo zápis.

David Hruda

Pane Fraňku,
jen připomínka v obecné rovině: účastnil jsem se mnoha jednání na nejrůznějších úrovních, ale vždy, když v závěrech z jednání byly formulace typu " je potřeba, bylo by nutné, je nutno" bez uvedení konkrétní osoby, která za to zodpovídá a termínu splnění, tak se nestalo nic... váš zápis se takovými větami jen hemží.
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy ....
Znalec v oboru ELEKTROTECHNIKA: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika
České Budějovice a Vyšší Brod, ČR
www.elektro-hruda.cz