• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

13.01.2026, 05:31

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Nemáte schema přístroje Metra ZO1?

Started by sběratel, 17.09.2012, 23:12

previous topic - next topic

sběratel

17.09.2012, 23:12 Last Edit: 17.09.2012, 23:22 by Miroslav Minařík
Nemáte někdo schema k tomuto přístroji, či nevíte kde sehnat?

Vašek10A

To tady asi neseženeš... :-[, ale kdybys chtěl poradit s kurníkem..... :D. Nevěš ale hlavu, třeba někdo poradí. (dance)

Miroslav Minařík

Quote from: Vašek10A on 21.09.2012, 13:06
To tady asi neseženeš... :-[, ale kdybys chtěl poradit s kurníkem..... :D. Nevěš ale hlavu, třeba někdo poradí. (dance)

S kurníkem asi neporadím.
Prohledal jsem celý redakční archív, ale zmínka o tomto označení žádná.
A to v Metře o tom nikdo neví?
Nebo nemáte do Metry číslo?
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Zdenek Rajmont

Jestli jsem ji nevyhodil, tak ji věnuji. Bude to ale dlouho trvat ...
Pokud je problém neřešitelný, tak to nikomu neříkejte. Vždy se totiž někde najde blbec který to neví a vyřeší to.
Kdo dře jako kůň, je osel.
www.rajmont.cz

Rozmahel Vladimír

Zkoušečku mám taky, dokonce i s kalibračním protokolem. Velmi zachovalá. Schema ale ne.

Jirka Š. Svejkovský

Schema nebo návod? S obojím by mohla pomoct Metra.
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Václav 3

Zkoušečka ZO1 bývala kdysi velice běžný přístroj, obsluha jednoduchá, ale dokumentaci k ní nemohu nikde najít, byť jsem ji také míval.

Jiří Schwarz

Kdyby snad měl někdo zájem, tak momentálně běží na AUKRU nabídka "kufr přístrojů pro revizáka", je tam mimo jiné i přístroj ZO1...
Otázkou je, jestli to pro někoho má tu cenu, kterou prodávající zadal jako počáteční (i s poštovným cca 2000Kč)
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

sběratel

Pokud by byl někdo ochoten poskytnout,ve funkčním stavu, budu velice rád.Aukru moc nevěřím... A tím ani nebude třeba schéma na ten kuchnutý.  (dance) Díky všem.

Jiří Schwarz

S nákupy na Aukru nemám tak špatné zkušenosti.
Také je za zajímavou cenu přístroj ZO1 na webu WéWéWé(.)soucastka(.)cz, seriozní firma a dají se tam najít i jiné "drobnosti s téměř historickou hodnotou"
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

František Šohajda

Mam doma dve tyto starsi zkousecky.Ale bez planku.To bylo asi dusevni vlastnictvi firmy.Lepsi asi bude nova ZO1.
PS_pisi z tabletu-z Turecka   (beer) (beer)
RT -EZ   - elektroinstalace domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...