• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

13.01.2026, 12:59

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

FCC PUBLIC: Perspektivy bydlení II … člověk v chytrém domě

Started by Komerční sdělení, 01.11.2012, 10:02

previous topic - next topic

Komerční sdělení

FCC PUBLIC: Perspektivy bydlení II ... člověk v chytrém domě
V rámci konceptu tzv. inteligentního bydlení nabízí nepřeberně možností konkrétních provedení. Tak jako neexistují dva lidé se stejnými názory a nároky na ideální bydlení, neexistuje univerzální recept, jak chytrý dům či domácnost budovat, ani jednotná definice toho, co vše by měl v sobě chytrý dům zahrnovat, aby se mohl dnes tak populárním označením "smart" honosit. Někteří budou klást důraz na úspory energií, jiní na důkladnost ...
Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivního byste doplnili k této informaci?
FCC PUBLIC: Perspektivy bydlení II ... člověk v chytrém domě

Hugo K.

Představa, že v inteligentním domě vyhodnotí inteligentní instalace vadně signál z inteligentního senzoru u dveří na hajzlík, následně se na inteligentní obrazovce objeví hláška : "V běhu programu došlo k chybě, přejete si odeslat chybovou zprávu ?"  a já, přešlapujíc přede dveřmi si natrousím bláto do gatí, mně docela rozveseluje. ;D

Miroslav Minařík

Quote from: Hugo K. on 01.11.2012, 12:15
Představa, že v inteligentním domě vyhodnotí inteligentní instalace vadně signál z inteligentního senzoru u dveří na hajzlík, následně se na inteligentní obrazovce objeví hláška : "V běhu programu došlo k chybě, přejete si odeslat chybovou zprávu ?"  a já, přešlapujíc přede dveřmi si natrousím bláto do gatí, mně docela rozveseluje. ;D

:-)
Záleží na tom, kdo a kolik připusti té "inteligence" své míse! :-)
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Jiří Schwarz

Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Vít Rotrekl

Třebas ho nastavit na nějakou mobilní klíčenku? Jako jsou na otevírání vrat  :D
Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Jiří Schwarz

Quote from: Vít Rotrekl on 02.11.2012, 13:40
Třebas ho nastavit na nějakou mobilní klíčenku? Jako jsou na otevírání vrat  :D

Jenže když např. "program zabloudí a nezachrání to Watchdog", nemusí na klíčenku nebo jiný ovladač reagovat...
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)