• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

13.01.2026, 16:44

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Poznáte výrobce?

Started by Kamil Novák, 11.12.2012, 00:09

previous topic - next topic

Kamil Novák

11.12.2012, 00:09 Last Edit: 11.12.2012, 00:14 by Miroslav Minařík
Mohl by mi některý z montážníků nebo projektantů prozradit výrobce nebo jiné podrobnosti o přístrojích na obrázku?
Jedná se mi hlavně o vypínač vlevo. Měl jsem jej vymontovaný, ale buď jsem úplně slepý a nebo jde o nějaký No Name.
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

xMichal

Typl bych si unicu (tedy Schneider), vypinac vlevo nejaky z rady 16A a vice.

xMichal

V bile barve to bude MGU3.231.18, slonova kost .25

Kamil Novák

Zdá se, že je to ono. Díky  (drinks)
Unica neoznačuje svoje výrobky nebo jsem špatně hledal?
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

xMichal

Puvodne to byl Merlin Gerin, az od roku 2009 to schlamlst Schneider. jeste v 2011 mely nektery prvky jen logo MG. A priznam se ze tady ty "velke" vypinace jsem nemel nikdy v ruce. Letos uz se dela 2-polovy 16A v klasickem vzhledu, takze bezne neni duvod toto monstrum montovat.

Lukáš Rotrekl

Quote from: Kamil Novák on 11.12.2012, 08:35
Unica neoznačuje svoje výrobky nebo jsem špatně hledal?

Myslím, že je označení z boku na těle přístroje (musí se vydělat z krabičky aby se dalo přečíst), ale toto konkrétně jsem v ruce neměl a ostatní unicu mají kluci v autě na montáži, tak se nepodívám.
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.

Kamil Novák

Vypínač jsem samozřejmě venku měl. Ani za použití lupy se mi tam nepodařilo objevit nic víc než 250V AC, 20A, 10AX.  :-\

Lukáš Rotrekl

Abych pravdu řekl, tak nevím, jestli bych toto našel třeba u ABB... Se budu muset asi důkladněji zase podívat do skladu... Mám pocit, že poslední dobou nějak ztrácím kontakt s fyzickou realitou.....
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.