• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Kolko stoji previnutie kalovej ponorky?

Started by johny539, 16.02.2013, 19:41

previous topic - next topic

johny539

Quote from: Vítězslav Vaněk on 17.02.2013, 12:24
Zajímalo by mne kdyby tazatel prozradil co s tím soused provedl toto čerpadlo je dost odolné.

no on isielvytahovat zumpu a zapoil naopak fazi lebo vymnieal kabel on ma novsiu zastrcku ako my tak cerpadlo zhorelo lebo to nahal pustene a ono bezalo naopak nakoniec ho doniesol akoze ide vsetko a ked sme potrebovali vytiahnut zumpu uz neslo myslel som ze to bude v uhlikoch tak som to dal pozret a povedali mi ze je zhorene a treba ho previnut . ked som to povedal susedovy tak on povedal ze mu to v pohode vytiahlo zumpu ale ja si to nemyslim lebo vytahoval skoro cely det zompu ktoru ba ponorka vytiahla za 30 min .takze tak ..

Vítězslav Vaněk

Takže platí''když se chceš něčeho zbavit tak to puč''Jak bylo čerpadlo jištěné?
Sláva

Ján Garaj

Quote from: Radek Červený on 17.02.2013, 14:41
Tak doufám že už jste se něco dozvěděl. Cena opravy od 2000 do 35 000. Jsem zvědav, jak s touto informací naložíte  :) A vovovo tom to je. Nakonec skončíte stejně v místní opravně a snad i pochopíte, co jsem vám chtěl říct  ;)

Máte úplnú pravdu. Už je to naozaj o ničom. Asi to chce aj takto opraviť. Už vás nebudem dráždiť.

Radek Červený

Quote from: Ján Garaj on 17.02.2013, 20:21
Máte úplnú pravdu. Už je to naozaj o ničom. Asi to chce aj takto opraviť. Už vás nebudem dráždiť.

:) Nebojte, nedráždíte mě  ;) S Vámi má smysl diskutovat, protože z Vašich příspěvků je patrné, že víte "kudy jede vlak". A taková diskuze vždy posune obě strany dál  ;)
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz