• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

13.01.2026, 23:54

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Exploze transformátoru po uživatelských úpravách

Started by Redakce portálu Elektrika.cz, 25.03.2013, 12:06

previous topic - next topic

Redakce portálu Elektrika.cz

Exploze transformátoru po uživatelských úpravách. Když někdo použije starý, vyřazený transformátor, navíc k zločinným úmyslům, není divu, že dopadl výbuchem. Taková podívaná se opravdu nevidí ...
Zdroj: zde...

[video]/video/2013/elektrika_cz_horici_trafo.mp4[/video]

Co pozitivního a konstruktivního byste doplnili k této informaci?

Kamil Novák

Quote from: Redakce portálu Elektrika.cz on 25.03.2013, 12:06
Co pozitivního a konstruktivního byste doplnili k této informaci?[/b][/color]

Co může být pozitivního a konstruktivního na expozi (čehokoli)?  :-\
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Václav Třetí

Quote from: Kamil Novák on 27.03.2013, 01:36

Automat nemyslí, vygenerováno počítačem.

Mě mrzí, že v původním článku se vyhli autoři nějakému popisu zvěrstev použitých při připojení primární strany trafa, pouze tam je, že chybělo jištění. Bylo by zajímavé vědět, jak se s tím vypořádal zřejmě laik.
Václav 3

Stejně jako u kol. Jiřího Schwarze jsou příspěvky psané kurzivou myšleny ironicky.

Řidič tvrdej život má... , stejně tak vesnickej elektrikář

Miroslav Minařík

Quote from: Kamil Novák on 27.03.2013, 01:36

Kamile, nemusíš nutně sdělovat celému světu, že nemáš za mák představivosti. Pokud nemáš co odpovědět, neodpovídej.

Quote from: Václav Třetí on 27.03.2013, 06:38
Mě mrzí, že v původním článku se vyhli autoři nějakému popisu zvěrstev použitých při připojení primární strany trafa, pouze tam je, že chybělo jištění. Bylo by zajímavé vědět, jak se s tím vypořádal zřejmě laik.

Tento letitý článek v Kuriozitách je samozřejmě smyšlen. Resp. smontovali jsme skutečné příběhy do jednoho. Největší kuriozitou se nakonec stalo následné skutečné podezření pracovnice Ministerstva průmyslu. Vyhlásili pátrání, kde se to vše mohlo odehrát!
Mezitím, co to každý energetik odmítne jako nemožné. Úředník uvěří všemu. Zvláště u nás.

A tak mne mrzí, že neexistuje záznam hovoru s tou úřednicí. Byla chudák zmatená jako "Goro před Tokiem". Marně jsem jí vysvětloval, že Hrobař a Kuriozity neuvádí skutečná fakta.
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Václav Třetí

Díky za vysvětlení.

P.S. Úřednice už viděla prémie nebo možnost povýšení.
Václav 3

Stejně jako u kol. Jiřího Schwarze jsou příspěvky psané kurzivou myšleny ironicky.

Řidič tvrdej život má... , stejně tak vesnickej elektrikář