• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Vzpomenete si ještě na Michala Kolesu?

Started by Petr_rosi, 10.11.2013, 16:10

previous topic - next topic

Petr_rosi

10.11.2013, 16:10 Last Edit: 10.11.2013, 17:02 by Miroslav Minařík
Velice smutná zpráva, ale v sobotu ráno Michal Kolesa umřel.

http://objevit.cz/dne-9-listopadu-nas-opustil-nas-milovany-kolega-michal-kolesa-t41356#comment-10793

Miroslav Minařík

Z diskusí odešlo na onen svět již pěkná řádka diskutujících, ale Michal Kolesa a jeho plavající ženy mne mrzí tak trochu jinak. Snad nebyl celosvětově vybanován ze života.
Teď teoreticky si čte to, co potřebuje BAN neBAN.
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Jan Hájek

Hezký je, pokud se to vygůgluje, že část lidí z desítek diskusních fór,  to zatím bere za dezinformaci. Schválně, jestli se to přelije do podobného kultu, jako u Andyho Kaufmana.
Jan Hájek +420 737 246 347  jan.hajek@dehn.cz  honza@elektrika.cz
KníŠka 2.0 a SW na ČSN EN 62305-2 ZDARMA!
www.kniska.eu

Pokud váš problém souvisí s mým příjmem, rád ho pomůžu vyřešit!

Miroslav Minařík

Quote from: Jan Hájek on 10.11.2013, 17:35
Hezký je, pokud se to vygůgluje, že část lidí z desítek diskusních fór,  to zatím bere za dezinformaci. Schválně, jestli se to přelije do podobného kultu, jako u Andyho Kaufmana.

Abych pravdu řekl, chybí mi na tom parte jeho máma, která ho nechtěla pustit na návštěvu k Pavlovi Horskému. A ta rychlost tisku a bez udání data pohřbu ...
.

....

Miroslav Minařík

.

....

Milan Hudec

Quote from: Miroslav Minařík on 10.11.2013, 17:39
Abych pravdu řekl, chybí mi na tom parte jeho máma, která ho nechtěla pustit na návštěvu k Pavlovi Horskému. A ta rychlost tisku a bez udání data pohřbu ...

Umřela v tomto roce.

František Šohajda

RT -EZ   - elektroinstalace domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...

Petr_rosi

Quote from: Miroslav Minařík on 10.11.2013, 17:39

tak máma umřela vb létě a následně i jeho pes.

myslím že jste s ním měli taky co dočinění tak že tady si počtete :-)

http://www.exotopedia.org/wiki/Michal_Kolesa#Protiteroristick.C3.A1_intervence_.28smaz.C3.A1n.C3.AD_profilu_na_Facebooku.29

Aleš Dobrovolný

Dneska ve 20:00 se Za Kolesu drží na internetu minuta ticha. Nebudu tedy v tu minutu úmyslně twítovat.  :'(
Na twitter.com jako alesd, na G+ https://plus.google.com/113064284193761258953/posts -  můžete mě sledovat... . Elektronická  vizitka - hcard.ivancice.net

Jirka Š. Svejkovský

Toho kluka je mi líto. Paradoxně se stal skutečnou celebritou internetu, kde bavil tisíce lidí.

Michale, přeju ti v nebi bazén plný plavajících žen a internet, kde nelze nikomu udělit BAN. Doufám, že jsi se setkal s Danečkem.
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Pavel Horský

Tato informace mě docela zarazila a rozesmutněla. Jelikož se ale jedná o Michala, nemohu se zbavit pocitu, že tu není něco v pořádku. Údajně zemřel včera.....že by dnes již bylo parte? O víkendu?
Každopádně, je-li to pravda, je mi to moc líto. Byla s ním sranda a velice rád jsem sledoval jeho videa a nesmrtelné hlášky, ve kterých byl mistr.
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

David Hruda

Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy ....
Znalec v oboru ELEKTROTECHNIKA: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika
České Budějovice a Vyšší Brod, ČR
www.elektro-hruda.cz

Miroslav Minařík

Quote from: Pavel Horský on 10.11.2013, 19:17
Tato informace mě docela zarazila a rozesmutněla. Jelikož se ale jedná o Michala, nemohu se zbavit pocitu, že tu není něco v pořádku. Údajně zemřel včera.....že by dnes již bylo parte? O víkendu?
Každopádně, je-li to pravda, je mi to moc líto. Byla s ním sranda a velice rád jsem sledoval jeho videa a nesmrtelné hlášky, ve kterých byl mistr.

Data se rozchází. Parte uvádí 10. a Exotopedia 9.11.
.

....

Petr_rosi

Quote from: Miroslav Minařík on 10.11.2013, 19:46
Data se rozchází. Parte uvádí 10. a Exotopedia 9.11.

parte uvádí taky sobotu 9.11
A jinak ohledně parte. Parte vám udělají v pohřební službě na počkání, resp. dnes si ho vytisknete sami. Spíš je zarážející že by v sobotu fungovala nějaká pohřební služba...ale jinak i městská policie v Rakovníku má ve svodce výjezd k 30ti letému mladíkovi .....

Lukáš Rotrekl

Vzhledem k tomu, že lidi umírají každý den, a na poli pohřebních služeb zuří poměrně tvrdý konkurenční boj(zaregistroval jsem o tom pár reportáží v rádiu, zrovna i tento týden se něco probíralo, že dokonce některé pohřebky uplácí nemocnice aby je informovaly o úmrtích...) vůbec se nedivím, že fungují i o víkendu...

A ke zprávě samotné: Nebudu se tvářit, že by se mě nějak dotkla, prostě umřel, beru na vědomí tečka. Chybět mě nebude ani tady ani na jiných fórech, kde jsem na něj narážel. Lehký to asi neměl, ale kdo má? Možná cynické, ale říkat tady něco jiného než si myslím,  mě přijde docela pokrytectví....
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.

Jiří Schwarz

Quote from: Petr_rosi on 10.11.2013, 20:54
...ale jinak i městská policie v Rakovníku má ve svodce výjezd k 30ti letému mladíkovi .....

Městská policie?
----------------------
Kdyby se to stalo mě, máte šanci si to během několika dnů "ověřit" v Domažlickém deníku v rubrice Opustili nás.
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Petr_rosi

Quote from: Jiří Schwarz on 10.11.2013, 21:14
Městská policie?
----------------------
Kdyby se to stalo mě, máte šanci si to během několika dnů "ověřit" v Domažlickém deníku v rubrice Opustili nás.

http://www.mesto-rakovnik.cz/mestska-policie/cinnost-mep/svodka/?ftshow=842#news842

Ludvík Kubík

Pohřební služba PEGAS (která je uvedena na parte) funguje i o víkendu od 10.00 do 15.00 hod. Mě Michal Kolesa na tomto fóru chybí hlavně z toho důvodu, že svoji účastí v diskuzích nepoodhalí člověka v profesionálech, kterých si vážím. A na to talent měl.