• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

15.01.2026, 21:00

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Neunikl vám nový katalog Rittal č.34?

Started by Vilém Gracias, 11.02.2014, 09:02

previous topic - next topic

Vilém Gracias

RITTAL: Katalog č.34 pro rok 2014/15
    A je tu další hlavní katalog rozvaděčů a souvisejících technologií. Přes sedm set stran a v češtině! Inu, jak jinak od renomované značky. Podívejte se na můj rychlý pohled na katalog, který určitě nebyl "ušitý horkou jehlou". Obsahuje vše o skříních, které potřebujeme pro používané přístroje a technologie, jejich chlazení a o instalačním příslušenství. A to vše ještě ve více provedeních a rozměrech. A co je nevýhodou tohoto katalogu? Je obsáhlý a těžký. Ovšem pro mnohé je to méně podstatný údaj.
    Zdroj: zde...

[video]/video/2014/140211_bch_rittal_katalog_34.mp4[/video]

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?

Neunikl vám nový katalog Rittal č.34?

Jirka Š. Svejkovský

Od té doby, co existuje verze ve formátu Acrobat PDF tištěný katalog nepotřebuju. Navíc obsahuje aktivní odkazy, což značně urychluje orientaci. A šetřím přírodu!
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

David Hruda

Quote from: Jirka Š. Svejkovský on 11.02.2014, 10:14
Od té doby, co existuje verze ve formátu Acrobat PDF tištěný katalog nepotřebuju. Navíc obsahuje aktivní odkazy, což značně urychluje orientaci. A šetřím přírodu!

Souhlasím, než vůbec najdu tištěný katalog, tak mám online nalezené to, co hledám. Nezabírá mi to místo, pošetřím lesy (možná)...
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy ....
Znalec v oboru ELEKTROTECHNIKA: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika
České Budějovice a Vyšší Brod, ČR
www.elektro-hruda.cz

J Lhava

Tak tak ... akorát je zvláštní, že tištěný katalog č. 34 je v češtině, ale na stránkách Rittal.cz je k dispozici jen anglická/německá verze v PDF? Měl jsem za to, že se nejdříve udělá PDF a to se pošle do tisku, ale asi tomu tak není. Dá se někde stáhnout česká verze katalogu č. 34?

Radek Červený

Než na mnohých webech najdu ten správný odkaz na katalog a než se mi načte, tak už mám ten tištěný vytáhnutý ze skříně a nalistovaný. A navíc ta vůně tiskařské barvy má své kouzlo.
A ekologie? To se dnes řeší? V době globalizace, kdy lednička vyrobená na Slovensku objede třikrát Evropu, než se dostane ke mě v Brně? Kdy každý drek je vyroben na plánovanou životnost 25 měsíců? Kdy Bursík s Káčou Biomasou tlachají o ničem celý večer a nad hlavou při této "plodné diskuzi" prosvítí desítky kWh?
Proboha neblázněte :D S chutí jsem si tištěný katalog objednal a docela se na něj těším, chci si přivonět a pak se začíst..... ::)
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Jirka Š. Svejkovský

Quote from: občan on 11.02.2014, 14:42
Tak tak ... akorát je zvláštní, že tištěný katalog č. 34 je v češtině, ale na stránkách Rittal.cz je k dispozici jen anglická/německá verze v PDF? Měl jsem za to, že se nejdříve udělá PDF a to se pošle do tisku, ale asi tomu tak není. Dá se někde stáhnout česká verze katalogu č. 34?

Už je k dispozici i v češtině.
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B