• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 16:52

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Kdo navrhne ministerstvu normy online?

Started by Kamil Novák, 20.04.2006, 15:23

previous topic - next topic

Kamil Novák

Vážení kolegové, na stránkách Ministerstva informatiky je k vyplnění dotazník, kde lze navrhnout které služby by měl stát elektronizovat a tím zpřístupnit veřejnosti. Co takhle tam uvést, pokud možno v hojném počtu, cosi o zpřístupnění Technických předpisů ?

Dotazník je zde: http://www.micr.cz/pracdotaz/">http://www.micr.cz/pracdotaz/

Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Jiří Špelec

Určitě to stojí za pokus. Ovšem předpokládám, že takový návrh bude podléhat rychlému stisku klávesy DELETE!

Milan Karvánek

Supr odkaz, už jsem to tam napsal, pište i ostatní!

Otakar Dosbaba

Rovněž jsem se připojil a formulář vypnil. Moc si ale od toho neslibuji. Jedině, že by nás byly desítky, stovky, tisíce... ba milióny! :-)

Petr Doležal

Na zdraví a abychom byli lidmi
to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení

Jiří Špelec

Pane Doležale, možná by bylo vhodnější přinutit Vaše zaměstnance, aby to každý napsal osobně!

Jiří Schwarz

Budou volby, budou předvolební shromáždění, agitace,... Už si připravuji "řeč"..., jen jestli nás někdo z kandidátů navštíví jako minule!!

Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Pavel Ryšavý

Kamil Novák:
Tročku bych chtěl zchladit Vaše nadšení. Technický předpis nerovná se Česká technická norma!
Viz §3 22/1997 Sb versus §4 22/1997 Sb.

Smysl pro humor - znak ducha bystrého
.45 ACP; 7,62x39; 7,62x54R; 9x19; 12/70

Jura Krikl

Take si nedělám naděje. Proč by zabijely slípku, kerá nese zlatá vejce?
Zustal bych o půjčování mezi sebou. Každý si koupí jednu a budem si ju pučovat :-D

Nic není nemožné, jen je to otázka peněz:-)

Jiří Špelec

To Jura Krikl:

Na Vaši otázku proč by měli zabíjet "slípku snášející zlaté vejce" ...

Odpověď je opravdu jednoduchá. Stačí prostá analogie.

Ten pták, kterým jste označil ČSNI má totiž "ptačí chřipku"! A v takovém případě je stát doslova povinnován celou "slepičárnu" vybít. Doufám, že existuje nějaké pojištění :-)

Petr Moravec

Též jsem se přidal a dotazník zodpovědně vyplnil.
Je to na dobré cestě .

Josef Drda

Taky jsem se přidavám  a vyplnil jsem dotazník
připojte se i další8).

Revize, kontroly a servis strojů, přístrojů, elektrických i elektronických zařízení a elektroinstalací. 
Specializace na servis vstřikovacích lisů a vytlačovací strojů na plasty včetně jejich periferií.
Neočekávej , že budeš osvícen , vstoupí-li do tebe elektřina ...

Miroslav Minařík

Za redakci jsme také poslali svůj námět na vylepšení informačních služeb. Rád bych ovšem viděl nějakou odezvu. V uvedeném formuláři nebyl žádný kontakt zpět na autora připomínky. Patrně se jedná o obdobu vyslání kontaktních informací pro mimozemské civilizace ve vesmíru.

Nebo že bychom byli příjemně překvapeni a jednou v televizních novinách jsme slyšeli např.: ... po mnohých námětech z řad elektrotechnické obce se ministersvo informatiky rozhodlo ...."?

.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Štěpán Valenta

K této aktivitě se hlásí i Český elektro svaz.
Vyplnil jsem za naše členy příslušný dotazník.
Nicméně nelze očekávat, že by mohly být ČSN ke stažení zdarma a pro všechny. Tak to buhužel není v Evropě nikde.
Ale pokud by členové našich svazů mohli stahovat po zaplacení rozumného paušálu ČSN např. řady 33 za cenu běžnou v Německu t.j. 20% z ceny papírové ČSN - pak to stojí za pokus....:)

Milan Brejcha

Nechme tyto záležitosti do voleb ! Až ve volbách zvítězí  ODS, tak se vše vylepší a vyřeší !

Stanislav Pavézka

Již v uplynulém týdnu jsem formulář vyplnil a poslal,co se však bude dít jiného než jako vždy.

To Brejcha: Z čeho pramení váš optimismus ,je mně záhadou.Jedni slibují daňový ráj,druzí sociální ráj a k tomu porodné dosahující bezmála sta tisíc.Rozhodně bych více věřil tomu,že zde bude dříve Bronx, než cenově dostupné normy.

P. Rotrekl

To: Stanislav Pavézka
Myslím, že pan Brejcha to myslel ironicky. Těžko si někdo může myslet, že se něco po volbách změní bez našeho přičinění.
Souhlas s Vaším názorem. Vypadá to, že ve volbách vybereme zase ty stejné lidi, kteří už nejednou ukázali, o co jim jde.

Petr Moravec

Pánové zkuste neodhalovat své politické názory.
Využívejte k tomu jiné diskuse.
Nechci si blinknout do klávesnice.