• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

15.01.2026, 13:21

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Zkoušel někdo ČSNONLINE na Androidu nebo iOS?

Started by Jirka Š. Svejkovský, 20.05.2015, 08:33

previous topic - next topic

Jirka Š. Svejkovský

20.05.2015, 08:33 Last Edit: 20.05.2015, 11:44 by Miroslav Minařík
Společnost FileOpen uvolnila plugin i pro Android (a i pro iOS). Už někdo vyzkoušel funkčnost csnonline? Který prohlížeč (pokud vůbec nějaký) je podporován?

Když už mám platit víc, než dvakrát tolik, rád bych měl také dvakrát větší komfort a mít přístup z PC doma a na tabletu v terénu mi připadá jako dobrý nápad.
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Jan Palička

Ze stránek ÚNMZ:

Je možné používat ČSN online na tabletech ?

ČSN online funguje na tabletech s operačním systémem Windows 8 a tabletech iPAD.Na Windows 8 je možno instalovat standardní plugin. Pro iPAD je nutno místo pluginu nainstalovat takzvaný FileOpen Viewer. Je k disposici ke stažení zdarma v Apple Store. Při otevírání PDF je potřeba rychle zareagovat a zvolit "Otevření v..." a zvolit FileOpen Viewer. Pokud tato nabídka zmizí, je možné ji znovu zobrazit dotykem na bílé stránce, která se otevře. Zprovoznění na tabletu s Androidem zatím není možné. Americká firma FileOpen sice vytvořila prohlížeč pro Android, ale zatím pouze pro jejich speciální formát OPN, nikoliv pro PDF. Bohužel, nevíme , kdy prohlížeč pro OS Android bude k dispozici.

Takže ipad ano, ale sám jsem to nezkoušel....

Miroslav Minařík

Sakryš, měl bych to zkusit na Ios, jen to chce mít volno :-(
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Jirka Š. Svejkovský

Joscer

Quote from: Miroslav Minařík on 20.05.2015, 13:39
Sakryš, měl bych to zkusit na Ios, jen to chce mít volno :-(

Himbajs, to je ipad tak pomalej?
Chytrý napadne špatný názor, hlupák jeho autora.

Miroslav Minařík

Quote from: Joscer on 21.05.2015, 15:15
Himbajs, to je ipad tak pomalej?

No.
Mám Ipad 2 a ten tedy pomalý už dnes je ale problém je v tom, že ČSNonline sice koupený mám ale nemám čas na to koukat. Koupil jsem si přístup kdybych jednou potřeboval ...
A jsem natolik zasypán podobnými texty, že se nenašla potřeba se věnovat pokusům ...
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Jan Franěk

Vím o jednom z našich kolegů, který vlastní tablet s win a normy on-line  mu tam už fungují. Snad někdy od zimy. Další informace by měl poskytnout on. Vlastně bude zítra na Spojce, tak se tam o tom můžeme společně pobavit.  :)
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Jirka Š. Svejkovský

Kupovat tablet s Win se mi moc nechce, i když možnosti tvorby vlastního sw jdou lepší, než u ostatních OS.