• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

15.01.2026, 04:10

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Sledujete knihovnu montážních návodů DEHN&SÖHNE?

Started by Redakce portálu Elektrika.cz, 02.09.2015, 09:02

previous topic - next topic

Redakce portálu Elektrika.cz

Sledujte knihovnu montážních návodů DEHN+SÖHNE!
    Sledujte knihovnu montážních návodů DEHN+SÖHNE! Je určena pro obchodníky, projektanty a další odborníky. Obsahuje detailní informace o výrobku i bezpečnostní a pracovní pokyny. Montážní návody jsou vytvořeny ve formátu PDF pro prohlížeč Acrobat Reader. Více zde.
    Zdroj: zde...

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?

Sledujete knihovnu montážních návodů DEHN&SÖHNE?

Vít Rotrekl

Tak, že bych se po nich pídil, to zrovna ne. Ale dneska jsem musel nakouknout na jeden obrázek do do návodu co je přilepenj na cívku s vodičem HVI, abych to nezprasil. Je fajn, že třeba s jímačem a kusem HVI vodiče, který dojede ke mě, jako k montážníkovi, je přibalenej i návod, malý mínus jen za to, že jen v angličtině/němčině.

Musím uznat, že pánové od DEHNu mají návody fakt pěkně zpracovaný. I když, u "koncovek", co jsou v přiloženým obrázku, jsem malinko váhal jak je udělat správně. V návodu jsem totiž ten správný obrázek nenašel. Nicméně technická podpora HH a JK byla na telefonu a poradila.

Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Fuk Tomáš

Quote from: Vít Rotrekl on 02.09.2015, 23:54
V návodu jsem totiž ten správný obrázek nenašel. Nicméně technická podpora HH a JK byla na telefonu a poradila.
Kap. 4.1 a 4.2 s obr. 2 a 3 nestačily?
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.

Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)

Vít Rotrekl

Ne ne. Možná jsem měl slabou chvilku, možná jsem v myšlení pomalejší. Ale prostě jsem si nebyl jistej, jestli se má napřed nasmrštit kratší černá smšťovka a pak na ni delší šedá. Nebo opačně...
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Fuk Tomáš

Tak o tom se tam opravdu nic nepíše.
Mýlím se, když si myslím, že ta delší šedivá se použije (jen) u šedivého HVI, samozřejmě navrch, aby překryla i oříznutý konec šedivého pláště?
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.

Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)

Vít Rotrekl

Nemýlíte, ale ona ho překryla i ta černá, která je o cca 2cm kratší než ta šedá. Když se ta koncovka udělá správně, tak ten šedivý plášť je těsně u té kovové části.

Mirek byl u toho s kamerou, když jsem to děla, tak by ten záběr na hotový konec mohl někde najít a postnout :-)

Fuk Tomáš

Já jsem jen vycházel z toho, že když přes něco dávám dvě vrstvy smršťovačky, tak vždycky tu vnější dám delší  :D

Vít Rotrekl

To samozřejmě ano, ale než to zku...t, tak jsem si raději zavolal na podporu.