• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

15.01.2026, 00:13

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

ABB: Rozšíření řady inteligentních rozvaděčů UniGear

Started by Komerční sdělení, 08.10.2015, 08:02

previous topic - next topic

Komerční sdělení

Na Mezinárodní konferenci a výstavě na distribuci energie (CIRED) ve francouzském Lyonu společnost ABB vystavovala kompletní řadu vzduchem izolovaných rozvaděčů vysokého napětí v provedení UniGear Digital pro vzduchem izolované primární rozvodny. Řešení spojuje osvědčenou konstrukci rozvaděčů s inovativním přístupem k ochraně, řízení, měření a digitální komunikaci.
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivního byste doplnili k této informaci?

Jan Franěk

Hmm.

Někdy si s nimi přijdu popovídat, když jsou tak inteligentní  (beach)
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Lukáš Rotrekl

Někdy přemýšlím, jaké to bude, až jednou technika tu inteligenci získá , i když to je zatím  nepravděpodobné, co když se nějaký experiment s pokusy o inteligentní chování humanoidního robota přehoupne, přes nějakou mez, kdy si začne "uvědomovat" svoji existenci a začně svoje schopnosti sám rozvíjet.... Co bude pak přijde Terminátor? Nebo Matrix?  ;D

Hledal jsem jenom rychle nějaké články na toto téma, ale našel jsem jen varování před tím, aby se to vědcům nevymklo z kontroly. Na nějaký scénář, co by mohlo nastat je ještě asi brzy.
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.

Milan Hudec

Na jakou cílovou skupinu by měl být směrován článek o sofistifokovaných vlastnostech rozvaděčů?
Profík se směje, laik ho kupovat nebude........

Jirka Š. Svejkovský

Jedná se o rozvaděče vn, na to nezapomínejme.
S těmito rozvaděči mám zkušenost a je to opravdu špička. Teda, pokud se navrhnou tak jak mají. Ovládání zvládne uklízečka, bezpečnost je na vysoké úrovni (nebezpečnou manipulaci nedáte, ani kdybyste chtěli).
Což mají i ostatní výrobci.
Pokud si ovšem neobjednáte socka řešení, pak nastává problém ...
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B