• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

09.01.2026, 23:41

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Používáte nějaké z nářadí Zbirovia?

Started by Redakce portálu Elektrika.cz, 26.10.2016, 09:02

previous topic - next topic

Redakce portálu Elektrika.cz

TIP na řemeslnné nářadí Zbirovia!
    TIP na řemeslnné nářadí Zbirovia! Široký sortiment ručního řemeslnického nářadí - kleští, kladiv, hasáků a sekáčů je ve společnosti ZBIROVIA vyráběn více než 155 let. Používáte také některé?
    Zdroj: zde...

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?

Používáte nějaké z nářadí Zbirovia?

Jiří Schwarz

Něco by se našlo, ale jsou to především trochu starší kousky.
Tak by mě docela zajímalo, jestli někdo používá novější řadu výrobků a jak se s nimi dělá ve srovnání s jinými značkami.
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Milan Hudec

Sednou mě perfektně do ruky jejich boční štípačky nicméně materiálem čelistí se top výrobkům nepřibližují.
Na druhou stranu za dvě stovky pro občasné nenáročné použití :)

Zdeněk Friedrich

Nemám, nezkoušel, jsem spokojen s Knipexem. Jak se někdy na jaře diskutovalo o sadách Wiha od Hageru, tak jsem sadu šroubováků, kombinačky a čápovky koupil a nosím je v tašce s měřákem na revize. Zrovna minulý týden mě při běžném používání při revizi opustil SL/PZ1x80. :(

Miroš Jan

Quote from: Zdeněk Friedrich on 26.10.2016, 14:50
Nemám, nezkoušel, jsem spokojen s Knipexem. Jak se někdy na jaře diskutovalo o sadách Wiha od Hageru, tak jsem sadu šroubováků, kombinačky a čápovky koupil a nosím je v tašce s měřákem na revize. Zrovna minulý týden mě při běžném používání při revizi opustil SL/PZ1x80. :(

To ses necejtil, a zabrak jak buldozer co?
elektromontér, RT E2/A, strojní zařízení,průmyslové instalace

Zdeněk Friedrich

Právě, že ne  o:-). Docela mě to překvapilo, asi špatná technologie při kalení a popouštění.

Jirka Š. Svejkovský

Právě jsem doplnil kufr šroubovákama Wera ... Tak jsem zvědavý.
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Fuk Tomáš

Já si zase objednal troje kleště na seegerovky Knipex. Ve Zbirovii bych si nevybral.
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.

Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)

PavelNovotny

Zbirovia je klasika, ktera ma kvalitu! Ja krome kladiv a stipacek i tyto klempirske kleste -  http://www.naradi-vesely.cz/kleste-klempirske-975-0125.html a velka spokojenost!