• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 13:33

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Kdo přijede a jaká bude Elektrická spojka?

Started by Alena Minaříková, 29.11.2016, 16:40

previous topic - next topic

Alena Minaříková

29.11.2016, 16:40 Last Edit: 11.06.2017, 15:19 by Miroslav Minařík
Dnes jsme s Honzou mluvili o příštím ročníku Spojky a nabízí se hned otázek, ale ta nejdůležitější...
Najde se někdo, kdo se ujme organizace?

S tím souvisí i místo konání...

Takže podávejte návrhy, tipy, myšlenky, hlaste se..

Administrátor Elektrika.info společnosti s ručením omezeným.

Miroslav Minařík

Osobně se mi líbí ten Český Šternberk nejvíce.
Pokud tedy někdo nepřijde s něčím ještě lepším!
(dance)
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Pavel Horský

Ano, jak píše Mirek, i nám se líbí Č. Šternberk uplně nejvíc  ;)
Nejsem si však jistý, zda to můžeme po Honzovi opět chtít. Má toho chudák přece jenom sám dost.
Sám jsem zamýšlel udělat Spojku někde v mém kraji. Stejně tak už jsem měl z části rozjeto pořádání Elektroplesu.
Pak vše skončilo právě kvůli obrovskému nedostatku času a je hůře a hůře. Až je mi trapné to sem psát  :(
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Radek Červený

On ten Štenberk má vynikající polohu, jak z hlediska dostupnosti od dálnice, tak i z pohledu nějakého pomyslného středu v ČR.
On by asi nebyl problém najít něco jiného, třeba někde na Vysočině, ale co třeba takoví Horácové?
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Vít Rotrekl

Ja myslim ze i Horac dvakrat za rok prezije cestu n "dalny vychod", tedy k nam na moravu. Jednou na MOR a jednou trebas na Elektrospojku....
Jinak me je celkem jedno kde to bude...teda asi by se me nechtelo nekam do Ase.

A predem se vylucuju z organizace, jelikoz nejaky akce organizuju, tak do dalsi uz nemam energii.
Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Zdeněk Pikhart

Honza nasadil laťku hodně vysoko, proto se nedivím že se do toho nikdo moc hrnout nebude. Je mi jedno kam pojedu,(Aš nebo Ostrava) přejet naší zemičku není problém a je mi jedno jak to bude organizovaný, stačí mít kde spát a pokecat s kamarádama, když mi to letos nevyšlo.
revize, montáže a opravy převážně v občanské výstavbě a průmyslových provozech

Radek Červený

Nádherný plac a příroda je Pod Templštýnem, je to tam jak v pohádce. Nejenom, že by se tam hravě vešla naše banda, ale možná by se dalo něco tematického domluvit i v nedalekých Dukovanech.
Na straně druhé, z dálnice je to ještě kus cesty a areál disponuje sparťanskými chatami z dob pionýrského hnutí vybavených vždy dvěma palandami. Ale některé z chat jsou i elektrifikované  ;)
Prostě Honza nasadil laťku hodně vysoko  ;) Ovšem pro bývalé trempy nádherný kus naší země.  
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Pavel Horský

Quote from: Radek Červený on 30.11.2016, 23:01
areál disponuje sparťanskými chatami z dob pionýrského hnutí vybavených vždy dvěma palandami

Tak to bych prosím potřeboval dopředu dát vědět, bo já se do takové chatky na výšku nevejdu a postele jsou krátké. Vzal bych si bivak.  ;)
Revizní technik E1B

Alena Minaříková

Myslím, že nejde tolik o nasazení vysoké laťky jako o spoustu času, kterou organizace sežere..

Šternberk je krásné místo s výbornou dostupností, ale jak už tu zaznělo, málokdo by nebyl ochoten přejet kus republiky..

Takže to není o vhodnosti místa, ale o ochotě čas obětovat..

Naopak mně se myšlenka Radka vcelku líbí.. A když už se nám akce zvrhla od dospělácké k rodinné nebo chlapsko-dětské, skoro bych se vrhla touto cestou a udělala to jako "bojovku" pro děti a vzpomínku na naše dětství..
Administrátor Elektrika.info společnosti s ručením omezeným.

Jan Bocek

Quote from: Radek Červený on 30.11.2016, 23:01
Nádherný plac a příroda je Pod Templštýnem, je to tam jak v pohádce.  

Když jsem letos v létě musel do Mohelna a odbočil jsem u vynikající hospody
v Kralicích, tak jsem netušil  co uvidím v údolích jak Oslavy, tak Jihlavky.
Zdálo se mi, že se tam zastavil svět......blízko Dukovan.

Je to velmi dobrý typ na čundr, nejen pro Spojku....
specializace: průmyslová instalace, kontrola strojů
                   revize elektrického zařízení E1B
telefon:        777 273 732
email:           jan.bocek@safeb.cz

Miroslav Minařík

Quote from: Jan Bocek on 01.12.2016, 12:59
Je to velmi dobrý typ na čundr, nejen pro Spojku....

Potvrzuji. Ta oblast se dá nazvat mým problitým mládím na čundrech :-)
.

....

Zdenek Hejčl

A co Dolní Morava, spojená s kontrolou svodičů bleskových proudů na Stezce do oblak?  ;)
Elektromontér EZ-M, O-E2/A. Východní Čechy
Výroba, montáž a servis vah. EU

Miroslav Minařík

.

....

Zdenek Hejčl

Elektromontér EZ-M, O-E2/A. Východní Čechy
Výroba, montáž a servis vah. EU

Radek Červený

Quote from: Miroslav Minařík on 01.12.2016, 19:05
Potvrzuji. Ta oblast se dá nazvat mým problitým mládím na čundrech :-)

Myslím Mirku, že kdyby ty chaty na Templštýnu mohli vyprávět.... A nejen chaty, celkově údolí Oslavky a Jihlavky.... co vše se zažilo u senoradské kantýny.....  (eek) ::)

Jinak areál má společné táborové sprchy, i s teplou vodou, společné záchody vedle sprch, je tam velká jídelna, co se dá zamluvit na akci, vedle ní hospůdkla, myslím, že by tam neměl být problém domluvit i snídaně, obědy..... Jinak je tam i gril na prase a udírna, s majitelem se dá dohodnout. Toliko asi k trempské spojce.

Odkaz na areál je zde: http://letnistredisko.brnensko.com
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Pavel Horský

Radku, to je SUPER. Mě se to moc líbí. Táborák, buřty, kotlíkový guláš............... romantika, která je dnes u mnohých pomalu zapomenuta.
Revizní technik E1B

Jan Franěk

Tak výborně  :) Jsem za všechny organizátory a sponzory rád, že vás předchozí ročníky zaujaly.
Osobně pojedu s radostí klidně 300kiláků. Nevidím v tom párkrát za rok žádný problém, pokud se najde někdo k organizaci. Zrovna tak mi nedělá problém spát ve spacáku, nebo v chatce, vždyť mám za sebou mnoho nocí prospaných vedle ohniště a našlapanejch kilometrů po lesích a v okolí našich řek.

Ale když se řekne Á, musí se ještě doplnit Bé. Tedy je zde někdo schopný podobnou událost připravit? Ptám se proto, že termín se vlastně blíží a ze zkušenosti vím, že hotely a penziony jsou už pomalu zaplněné. Tedy je za minutu 12 kdy se ještě nechá něco sehnat. Osobně jsem názoru, že je to potřeba vyřešit tak do půlky až konce prosince (spíš té půlky) Osobně se obávám, že bych na to v příštím roce neměl dostatek času a také bych rád změnil místo (ať se neokouká) a Český Šternberk bych si nechal třeba zase na někdy jindy. Sám mám několik dalších lokalit ode mne nedaleko, kde třeba hned v dalším roce něco opět připravím.

Elektrická spojka je pro mne a jak vím i pro mnoho dalších, srdcovou záležitostí, která vznikla tak trochu z hecu, ale přesto se na ní scházejí Elektronauti z celé ČR a SR. Je to místo kde jsme opět Čechoslováci, banda elektrikářská soutěživá a především kamarádi, kteří by se jinak asi jen těžko potkali. Diskusní kroužky které zde vznikají nad zajímavími tématy a živá diskuse z očí do očí, se nedá ničím nahradit.

Tak tedy elektrice i Elektrice zdar a doufám že se brzo dozvíme kam budeme pozváni na další ročník Elektronautí údálosti.

Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Miroslav Minařík

Quote from: Radek Červený on 02.12.2016, 01:08
.... co vše se zažilo u senoradské kantýny.....  (eek) ::)

Desítka za 1,5 koruny a čerstvé rohlíky ... čúrat se chodilo za kus šutru, skály opodál a ....  (dance) co se dělo v lese o tom ani nemluvím.
.

....