• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

05.01.2026, 12:47

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Má niekto schéma sporáku BEKO CSM 62320 DW?

Started by Ižák Ctibor, 29.12.2016, 08:30

previous topic - next topic

Ižák Ctibor

29.12.2016, 08:30 Last Edit: 29.12.2016, 14:14 by Miroslav Minařík
Bratovi zhorel prepínač funkcií na spomínanom sporáku. Privolaný opravár, preto že taký prepínač nemal, usekal všetky vodiče a pospájal tak, aby išla jedna funkcia. Keď to brat zbadal, už bolo neskoro. Povedal, že taký prepínač sa zohnať nedá a on viac s tým spraviť nevie. Prosil by som vás, ak mi niekto vie dodať schéma, prípadne poradiť, kde by som vedel kúpiť spomínaný prepínač, poraďťe.
Najkrajší pocit je hrejivý pocit pri srdci z dobre vykonanej práce.

František Šohajda

QuoteProsil by som vás, ak mi niekto vie dodať schéma,

Také jsem hledal schéma k jinému sporáku....
Dozvěděl jsem se , že schémata jsou na webu u výrobce.Vstup na něj je ale podmíněn školením a získáním osvědčení od výrobce, aby do přístroje nesahl kde kdo! (dance)
Nedokážu posoudit, zda opravář udělal správný zásah.Proto asi i nedodávají ND, berou to jako spotřebič "bez opravy"...Česky -vyhodit a koupit nový. :'(
Také jsem to potom tak udělal. :(
RT -EZ   - elektroinstalace domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...

Filip Dobiáš

Přepínačem funkcí myslíte přepínač trouby?
Sám-li spravuješ - více škody naděláš; zavolej dborníka a máš po starosti

Filip Dobiáš

Přepínač který jsem poslal v příloze můžete najít pod označením: BEKO 263100032, ARCELIK 263100032
Sám-li spravuješ - více škody naděláš; zavolej dborníka a máš po starosti

Ižák Ctibor

Prepínač som už vďaka vašich rád našiel. Už by som sa potreboval nejakým zázrakom dostať k tomu schématu.
Najkrajší pocit je hrejivý pocit pri srdci z dobre vykonanej práce.