• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

02.01.2026, 11:53

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Jaká byla Elektrická spojka 2017?

Started by Redakce portálu Elektrika.cz, 05.04.2017, 08:02

previous topic - next topic

Mařík Pavel

Že by první spojka na sněhu?  :)

Mirku, nechci být hnidopich, v reportáži z místa činu říkáš, že se jedná o třetí spojku, není už čtvrtá?
Pokud počítám dobře, tak první a třetí pod Šternberkem, druhá u Pigiho na jihu Čech  ;)

Jan Franěk

20.04.2017, 08:48 #73 Last Edit: 20.04.2017, 09:01 by Miroslav Minařík
Malý souhrn.

První ročník SPojky - Mlýn Brejlov

[video]/video/2013/13hruba_elektrospojka.mp4[/video]

Ročník druhý - Český Šternberk

[video]/video/2014/14elektricka_spojka_rec.mp4[/video]

Třetí ročník - Horní Lhota

[video]/video/2015/150612_elektricka_spojka2015.mp4[/video]

Z loňského ročníku jsem nenašel žádné video  :-\

A letos je to tedy popáté   (dance)

Berte to všichni jako pozvánku na skvělou akci.  Čím víc lidí přijede, tím více bude o čem si povídat a diskutovat, tím víc srandy v soutěžích a tím více nás pak vydrží dlouho do noci (nebo do rána) . Poznáte ty s kterými diskutujete zde na elektrice a zjistíte, že mají i jinou, mnohem veselejší tvář a že nezkazí žádnou legraci.
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Miroslav Minařík

20.04.2017, 08:59 #74 Last Edit: 20.04.2017, 09:27 by Miroslav Minařík
Quote from: Jan Franěk on 20.04.2017, 08:48
Z loňského ročníku jsem nenašel žádné video  :-\

Jo jo, loni jsem hrál piškvorky.
Letos už budu točit!
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Radek Červený

Budu mít do spojky navinutý zmenšený model distribučního trafa se standardem pro americkou distribuční soustavu, 3x400/3x220-127V - 500 VA.
Pokud by někoho z vás napadlo něco, jak to využít k případnému testování, vzal bych ho sebou  ;) 
Mirek byl proamerický, nemáš nějaké ty jejich spotřebiče?
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Jan Franěk

A co s ním takhle provést "odtávání sněhu"  ;D  To si samozřejmě dělám legraci. Předpokládám že byla provedena řádná objednávka dobrého počasí.

Quote from: Miroslav Minařík on 20.04.2017, 08:59
Jo jo, loni jsem hrál piškvorky.
Letos už budu točit!

A to se nenašel nikdo, kdo by poskytl pár fotek a videí? Myslím že i Karel něco točil, především když se provádělo měření zemniče hromosvodu. JInak jsem jako organizátor neměl moc času to sledovat.

Mařík Pavel

Mirku, omluva, mlýn mě vypadl, nevím, jak jsem mohl zapomenout. Asi stárnu  :)

Pavel Horský

Tak na Mlýnu jsem chyběl. Jak je to možné?  :-[ ??
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Michal Ingeli

Oldřich Morávek: Dorazím i s dcerou už v pátek navečer

Oldo, okrem dcery prinesieš aj gitaru?? Neb začínam mít mravenčení v prstech :)

Miroslav Minařík

Quote from: Jan Franěk on 20.04.2017, 22:19
A to se nenašel nikdo, kdo by poskytl pár fotek a videí? Myslím že i Karel něco točil, především když se provádělo měření zemniče hromosvodu. JInak jsem jako organizátor neměl moc času to sledovat.

Ale ono něco je, ale dostal jsem ve firmě nějakou práci navíc a už mi nezbýval čas.

Tak letos snad to bude lepší.
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Jirka Š. Svejkovský

Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1B

Jan Franěk

Quote from: Jirka Š. Svejkovský on 22.04.2017, 20:10
Mám vzít taky kytaru?

Proboha, to je snad jasné  ;)

Quote from: Jan Franěk on 06.04.2017, 19:17
Ještě bych možná poprosil kolegy kteří vládnou hudebním dřevem, trubkou, chrastítkem a podobně, nebo jsou jen zpěvní, aby si k večernímu "táboráku pod čuníkem" přivezly tato obveselovátka sebou. Ať to není jen na Oldovi a ať vydržíme až do úplného snědení sežrání prasátka.  ;D ;D ;D

PS: pro Horáce připravíme prodlužovák (s revizí) aby mohl napájet svůj bručivý nástroj. Ať je miláčkem publika až do ranních hodin  ;)

Pavel Horský

Honzo, prodlužovák pro Horácovo aparaturu klidně nech doma  :) Kotlíky na basu nehraji, bo to neumím a na ten správný metloš se cítím jen se svojí kapelou  ;) Když mi někdo půjčí kytaru, třeba i brnknu......i když.....kytara a žena se nepůjčují :-)
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Radek Červený

Doplním plošně odpověď k zaslaným dotazům:

V pátek večer není večeře objednaná plošně s ohledem na různé časy přijíždějících. Místní hospůdka bude fungovat cca do 22 hodiny a je možnost si objednat nějaký žvanec tam. Kdo bude chtít si dovézt něco svého, má možnost.

U stanu bude ohniště, je možné si udělat oheň. Jen je potřeba si dovézt vlastní dřevo nebo vyrazit do lesa, který vzhledem k poloze u tábore asi nebude zrovna bohatý na padlé dřeviny. Myslím, že když každý doveze kousek nějakého polínka, bude dřeva dost na oba večery.

Pokud by byl zájem, mohu vzít malý litinový gril.

V chatkách jsou erární deky a polštáře, pokud bude chtít někdo toto využít, je třeba mít vlastní povlečení včetně prostěradla. Osobně spacák považuji za ideální volbu.

Spojka bude mít letos v tombole tři hlavní ceny. Takže jeden z nás se může těšit například na kapslový kávovar. 

Uzávěrka přihlášek na Spojku 2017 bude 30. dubna. Poté již budeme upřesňovat objednávky na raut a ubytování. Prosím tedy ještě případné zájemce - opozdilce, aby se během tohoto týdne přihlásili. Po 30 dubnu bude možné se vyjímečně přihlásit také, ale bude připočítána paušální přirážka 200 Kč/osobu bez ohledu na délku pobytu. Děkuji za pochopení.
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Radek Červený

Na FCB stránce je spuštěna anketa s hlasováním. Jsou nominované čtyři značky piv, tak se zúčastněte  ;)

https://www.nepodporovano/events/727182530765633/permalink/737650839718802/?notif_t=event_comment_follow&notif_id=1493028199921592
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Radek Červený

Zatim pocasi vypadá ani ryba, ani rak
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Lukáš Rotrekl

Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.

Vít Rotrekl

Na co? Dyt tam vidim 16-17°C. To na běžky nebude.
Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Lukáš Rotrekl

No, však před týdnem na tento víkend hlásili 22-23st a sluníčko. Teď už hlásí kolem 10. To na ty běžky ještě dojde :D
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.