• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

01.01.2026, 13:28

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Testovací zóna pro test, jak bude příspěvek vypadat

Started by Milan Karvánek, 10.02.2007, 11:25

previous topic - next topic

Milan Karvánek

10.02.2007, 11:25 Last Edit: 17.12.2008, 00:19 by Administrátor fóra, čistič
toto je černá ; toto je červená ; toto je žlutá ; toto je růžová ; toto je zelená ; toto je oranžová ; toto je fialová ; toto je modrá ; toto je béžová ; toto je hnědá ; toto je šedomodrá ; toto je námořnímodrá ; toto je kaštanová ; toto je citronová zeleň

[glow=red,2,300]toto je svíticí[/glow] ;[shadow=red,left] toto je stínované[/shadow] ; toto je přeškrtnuté

***************** velice zajímavá diskuse, když jsem se jednou ráno vyspal, napadlo mě, že se taky na něco zeptám, mám doma proudový chránič a nevím jak vlastně funguje. Pokud by mi to mohl někdo zodpovědět tak budu moc rád.

***************** velice zajímavá diskuse, když jsem se jednou ráno vyspal, napadlo mě, že se taky na něco zeptám, mám doma proudový chránič a nevím jak vlastně funguje. Pokud by mi to mohl někdo zodpovědět tak budu moc rád.

Miroslav Minařík

02.07.2008, 16:53 #1 Last Edit: 19.05.2011, 12:35 by Radim Novotny
Tato část diskuzí není určená pro nic jiného, než testování jak bude vypadat váš příspěvek. Nikoliv tedy pro elektrotechnické dotazy. S administrátory se nekomunikuje přes diskuze. Pro dotazy používejte výhradně některý z telefonních kontaktů na redakci.

Tato část diskusí je určena pro otestování. Příspěvky budou automaticky mazány pravidelním skriptem.

[video]/video/2010/dehn_v_kremlinu.mp4[/video]
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Radim Novotny

Problém s rozsypanou diakritikou by měl být vyřešen. Zřejmě to blbnulo jen při použití nenápadného tlačítka na konci textu příspěvku a fungovalo to správně při použití tlačítka Upravit.
Správa portálu Elektrika.cz

Fuk Tomáš

Quote from: Radim Novotny on 07.01.2018, 19:40
Problém s rozsypanou diakritikou by měl být vyřešen. Zřejmě to blbnulo jen při použití nenápadného tlačítka na konci textu příspěvku a fungovalo to správně při použití tlačítka Upravit.
Vyzkouším - ale mám pocit, že to blblo i při použití tlačítka UPRAVIT.
První zkouška s tlačítkem UPRAVIT. OK.
Druhá zkouška s tlačítkem UPRAVIT. OK.
Třetí zkouška s tlačítkem UPRAVIT. OK.
První zkouška s "nenápadným tlačítkem". OK.
Druhá... OK.
Třetí... OK.
Tak snad dobré  (funny)
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.

Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)

Jan Steringa